Pages

Wednesday, June 1, 2011

RINDU Bayang ...

Assalamu'alaikum ...
Salam sayang dari PG.. berapa hari tak sempat nak kira tak buka blog. Jangan kata blog.... pegang laptop pun tak sempat. Dasyhat kan...

Sangat2 seronok melayan VVIP yang datang ke pondok Kak Es. Kedatangan mereka membasa seribu rahmat dan kasih sayang. Riang gembira anak2 termasuk la umi sekali hehe..

Siapakah mereka ??

Ohhhh inilah VVIP dalam hidup Kak Es .....


Mereka datang membawa berbeg2 kasih sayang untuk kami sekeluarga. terasa terisi sangat masa bersama mereka. Walaupun hanya sekejap cuma.

Aktiviti biasa bila berkumpul MAKAN !! hahaha...

Betul ! kalau tak caya tanya CMG ... kalau makan2 ni memang sangat mengeratkan hubungan tak kira keluarga atau kawan atau jiran.

Semalam kita orang buat BBQ kat Pantai Teluk Gorek Mersing. Cantik pantai tu...tapi disebabkan sibuk dengan acara BBQ tak sempat nak ambil gambar family. adik Kak Es je sempat nanti dah dapat dari dia , kak Es tayang kan kat sini. okes :)

Layankan gambar ni je ....


Kalau dari Pasir Gudang 2 jam 20 minit juga nak sampai kat sini. Tapi tempat ni sangat cantik dan tenang.
aktiviti pun best.. nak main bola tampar pantai , nak berkayak boleh je.

Aktiviti utama kitaorang MAKAN... BBQ!!

Semerbak keharuman tersebar di pantai tu ....
bau ikan , ayam , sotong , udang , sosej yang dibakar sangat membuka selera.

Pantai yang landai sangat menyelesakan hati ...hehe 
tak payah susah hati nak beria-ia jaga anak-anak tu...
Mereka mandi dengan senang hati.

Ok la...cerita sikit2 je dulu ...nak pergi blog kawan2 menjengah2 tgk perkembangan .
Rindu woooo ;)


cantikkan ??!!  Pinjam dari google jap.

13 comments:

Rai said...

besnya..lama tak ke pantai.. anak2 masih kecik..takut tengok ombak.. hehe..

Melur Jelita said...

Dah agak dahhhhh...pasti sakan jalan..miz u la baby! ewahhhh

azian said...

sy rindu awak...awak rindu sy tak???

azian said...

kak es...
lupa nak puji cikit...cantik wajah blog nih...hehehhee....mesti secatik tuannya...blog sy cute mesti secantik tuannya jugakkk...hahhahahaha...perasaan je sy ni kak es...

Sunah Mohammad said...

bestnyeee dapat gi pantai~~

bersama kak Es said...

@ Rai
memang best..tapi pantai ni insya Allah selamat rai even anak kecil. ombak tak kuat dan sangat landai tapi bersih :)

bersama kak Es said...

@ Melur Jelita

Miss u a lot la my dear MJ

nak tido teringat2 tapi mata dah mampu nak buka lagi huhu...

bestnya ASST...makin rancak dan menggoda.. good idea la bg tips utk suami isteri tu ;)

bersama kak Es said...

@ azian
rinnnduuuuuu wooo...
dah berapa banyak lauk la Kak Es tak menjamu mata kat blog Yan. malam sat gi wajib sampai sana.. :)

bersama kak Es said...

@azian

mmg cantik tapi bukan kak Es buat daaaa hahaha..
azian gi kat FB , dia tgh buat giveaway cantikkan blog FREEEE..
Belog Syafzmagz
add la dan soh dia make up.

Blog je make up tuannya cam biasa2 jeee...hehe

tapi dia dah tersilap la letak gambar kat kete tu..sepatutnya blog org lain punye huhuhu

bersama kak Es said...

@Sunah Mohammad
beesssttt wa cakap lu.

rendam2 dalam air masin hehe

JIJI YU said...

bes tak udang bakor

bersama kak Es said...

@ JIJI YU
kalau cite lebih2 kang..ada yg langgar pantang ni...hehe

meleleh ji... :P

sarah-najwan said...

saya dulu thun 2005 - jun 2008 dok mersing..

jadi salu gak pi pantai teluk gorek ni..atau air papan..hehe

byk kenangan kat mersing ini..