Pages

Thursday, June 23, 2011

TAHNIAH !! ~ PEMENANG GIVEAWAY KAK ES & NESLOO

TAHNIAH kepada yang berjaya membawa pulang pinggan cute dan cantekkk !!
Tambah lagi koleksi menawan di

Bagi yang tak berjaya jangan hampa ye ... rezqi tu ada je kat mana2. 

Nak betul-betul pastikan nombor bertuah itu korang yang empunya klik sini

1st PRIZE !!!!



 2nd PRIZE !!



3rd PRIZE !

Ada lagi 3 hadiah sebagai tanda penghargaan 
topup RM 5 setiap seorang akan diumumkan oleh Nesloo
Paling lambat pun petang ni. Kalau dah ada kak Es war2kan kat sini dan korang pun
rajin2 la gi kat Nesloo ek ..

TAHNIAH & TERIMA KASIH KERANA SUDI MENYERTAI GIVEAWAY KAK ES & NESLOO

Insya Allah ada rezeki kita buat lagi ... 

~ moga ukhuwwah kita berpanjangan . Sayang kamu SEMUA

NOTE : Tinggalkan alamat dan nama penuh beserta no fon kat komen. Kak Es tak publish ok :)

27 comments:

fRaMe+LenSeS said...

tahniah semua.. weeee~~

~cik emmie~ said...

ala..tak menang...ehehe... tahniah yer!!

bersama kak Es said...

@ ~cik emmie~
jangan sedih ye.. rajin2 join GA mana tahu ada rezqi cik emmie

bersama kak Es said...

@ fRaMe+LenSeS
semangat kesukanan yang tinggi hahaha
bagus adik akak ni hehe

Citarasa Rinduan said...

tahniah..
wah!1 hadiah lumayan tu kak ES

Eera Shera said...

x menang.. =(
tahniah pd yg menang..hehe

bersama kak Es said...

@Citarasa Rinduan

ayu .. cute dan cantik dari penaja hehe :)

bersama kak Es said...

@ Eera Shera

ada lagi 3 pemenang topup .. nantikan ye :)

Jasmin Ibrahim said...

alaaaaaaaaaaa xdpt....huhu :-(

bersama kak Es said...

@ Jasmin Ibrahim

alaaaa... jangan sedih2 ek ..

NURUL AINI NORAZMAN said...

ala,.xmenang ,. nak nanges golek2!!(T__T)

Подтверждаю said...

as salam..
tahniah!! tak dapat join masa tu

>_<

tada buat lagi ke? huhu

risa said...

tahniah tahniahhhhh
tak menang kali ni..tapi tetap suke dan gembira sebab kenal ngan kak es dan budak neslo tu..hehehe

bersama kak Es said...

@ risa
Sukaaaaa juga dapat kenal risa. ukhuwwah di perpanjangkan .
u r so sooooowwiiitt

Cik Bunny said...

tahniah buat pemenang,
ade 3 lagi pemenang misteri yg tinggal, hope bertuah ~keke

'CikMimiEy' said...

JUTAAN tahniah PADA para pemenang ye ^_^

JIJI YU said...

dah wat entry dah

FasiHaH SupiaN said...

tahniah kepada yang menang....huhw]uwaaaaaaaaa

cik pulau said...

tak berjaya..

papepun..
tahniah buat pemenang,.^^,

Atiqah Sa'ahiry said...

Tahniah tahniah tahniah..juga..

mumui said...

mui punya utk topup punya ja.. hehehe

Eera Shera said...

rezeki dpt topup..thx kak es..nnt buat GA lg ek..hihi

**::CIKNUURUL::** said...

oitt,akk es,.laaa,dh ade wnner ek,.tgk kt jiji xde pon,.hehe,.ke sy yg xpasan ni,.xpela,xtrsenarai,.thniah pd pmnang,.sob sob sob,.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

kak Es,klu dah masukan topup dlm tepon MIL atie.....gtau kat msjbox blog atie blh tak?TQQQ kak

ani said...

as salam....harap saya tidak salah tengok..horeyyy 2nd prize milik saya

http://aqilaqilahduniaku.blogspot.com
amin.percubaan pertama.

fb id:nor zaini anikeda

ani said...

as salam....terlampau teruja, lupa lak nak ucapkan jutaan terima kasih pd kak es, nesloo & penaja hadiah...klu ada GA lagi kasi tahu yerrrrr

Kakzakie said...

Amboi yg menang mestilah gumbira!!.. Tahniah dari kakak:)