Pages

Saturday, June 11, 2011

Biarlah Ben nak up traffic !!

Ada juga yang dok kalut apasal join segmen Ben tu ..

dia nak up traffic dia...

Laaa!! dok kalut apanya... kalau nak buat cam tu buat je lah.
Sukahati la gue nak layan ke , nak join ke ... tak boleh ?!!
Sebab takut orang lain bertambah follower ke ?
Ben yang buat pun tak takut ? Pehal lak ko yang lebih2 ?

Pelik la bila dah ada PHD ni...

Camne pun gue berbesar hati join segmen ni ....
Terima Kasih kepada Ben sebagai penganjur ... bekerja keras memerah idea buat segmen win-win situation
Nah !! Baru je bancuh kat kedai mamak tadi :P ( teka air tadi sangat lawak )

Sila kongsi dengan Cik La okeh :)

Thanks a lot to Miss Toink Toink 
kerajinan mengupdate link terkini..

dan juga TERIMA KASIHHHHH to all followers & commentators yang datang ke blog Kak Es , tak kira lah datang comments ke , jenguk ke , terima kasih moga ukhwah terus terjalin.



Sebagaimana tagline segmen tadi utk jejak kembali ... akan kak Es kotakan kalau tak hari ini insya Allah esok yang pasti Kak es akan cuba sedaya upaya untuk sampai ke blog anda. !!

Blog cikai ni dah jadi gini untuk hari ni 


bagi yang dah biasa ..mungkin ini biasa2 je. tapi bagi Kak Es ia adalah luar biasa.

Bagi yang tak kenal lagi blog Ben Ashaari ... silah lah berkenalan moga anda juga mendapat sesuatu dari sana. Blog Ben sangat santai ... tapi hentaman segmen bisa melajukan lagi momentum semangat anda untuk terus berblogging :)



P/S : kak Es tak terima duit kopi OK    >.<

13 comments:

fRaMe+LenSeS said...

sukati kita la nak join.. kan kak kan? ihihi

Miss Ran said...

teke air tu mmg bengang grrr

kak es da try buat roti td..npe telur terkeluar eh?

azrijohan said...

woaaa..banyak nye org masuk blog ni

sarah-najwan said...

tahniah deh..

dolo2..saya rajin gak join BA nyer segmen..skrg kekangan masa..dah xjoin..tapi jika join segmen dia..mmg bagus utk kemajuan blog kita..

Nur Hawa Mohd Zin said...

kadang2 kan kak..ada yang kutuk2 tapi join juga..dulu waktu en ben kena condam ngan blogger yang tak suka dia..awe pernah gak bace...alahai..cam budak2..

yang pntg kita hppy blogging dan tahu tujuan kita :)

ShashaCatering said...

Cool... ;)

JHaZKiTaRo said...

salam kenal.. rajin2, jemput singgah blog AKU SEBUTIR PASIR hamba kalau berminat nak baca my travelling experiences ke 46 buah negara.. :)

JIJI YU said...

tak kenal le die kak..ehehhee

shahjiehan said...

mcm marah kat sesorang ni.. np ni kak?

Pak Syahot (sYaHir) said...

kalau dpt trafik tnggi yg mcm tu, mmg smgt nk berblog pon akn tinggi jgk kan kak es...congrats kak es...

WanYgBest said...

biasala ada org xleh tgk org lain senang...ada PHD, nti dpt 'permanent heart disease' baru tau...kui2

salam ziarah kak es =)

Подтверждаю said...

as salam..
hehe~
biasa la. bila kita buat sesuatu yang positif, ada yang pandang negatif.
adei..

mana yang baik, kita ambil =)

Namee Roslan said...

em...banyak sgt org yg asyk tak puas hati. semua benda pun tak kena. mmg susah nk puaskan hati org. saya pun jadi serba salah nak tulis. takut org terasa hati dengan entry ;/