Pages

Sunday, June 19, 2011

Mati-mati ingat POMPUAN

Korang jangan la pegi blog ini .. >>  Ingatkan POMPUAN auuwww  <<
sebab kalau pergi jugak banyak sangat input yang korang dapat ... nanti I JELES ok :P

Kak Es suka hijau tiba2 dia perasan blog dia hijau .. tapi memang blog tu hijau pun . Input dia juga segar dan hijau. Biasa kalau  yang segar tu .. macam ikan .. sahih2 orang berebut2 tau.
Kesian pun ada juga.. sampai terkekek kekek ( ada ke org kesian tp mengekek ) ye2 la ingatkan pompuan ... siap ada orang tuuuu kan panggil sis lagi hahaha
Jantan tulen tau ...

kalau nak rugi JANGAN pergi kat sana. Biar kak Es je lepak situ hhmmmm

15 comments:

☀ Izzaty Hedry☀ said...

sma la kak es.. zaty penah buh dia dlm bloglist pompuan..=.=.

nsb bek dya g taw aish... malu jgak la.. hehehe

JIJI YU said...

haha..dedulu pon dok ingt kan die pompuan..ehhe seb bek tak sempat nak ngorat

bersama kak Es said...

@☀ Izzaty Hedry☀
dah masuk list pompuan ek?
ekeke

bersama kak Es said...

@ JIJI YU
hah!! skandal .. ayorrkk

mumui said...

huuuuiii... mui ingatkan die pompuan jugakk... nasib baik kak es gtaw....hehe

FasiHaH SupiaN said...

hahah ingatkan pompuannnnn

visitme@FaTiN cOrNeR said...

haha..adeii..lawaklah..

Подтверждаю said...

as salam..
haha.sampai sekarang saya ingatkan dia perempuan..biar je link dia dalam list perempuan tu.
hehe

=)

yup. banyak input ;)

Law of today : Low of Pigs invasion Through Iman

Ezzah samsudin said...

hahahahaha... ada2 jelaa kak es nie..

gedek! said...

jangan tu yang tak tahan tu!

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe pun kadang2 confius gak nak panggil akak ke, nama ke, adik ke..heheh

fRaMe+LenSeS said...

kak Es ni wat Nadh blushh sat.. hihi. maceh kak. terharu ada orang sudi pomot belog Nadh tu.. maceh kak. :)

Atika Farha ;D said...

NAK TGK JGK LEH? hehehehe

risa said...

macam pernah dongau je nama tu..
nak terjah sat lah

Aku Ibu Muda said...

ohh...nak kene panggil abang la ni? ahaks