Pages

Thursday, June 16, 2011

ISHHH... GELI !!!

Dah tak sampai 24 jam nak TUTUP penyertaan GIVEAWAY kak Es dgn Budak GELI nih

Kalau masih berhajat la nak kasi ala2 English style punye hiasan ... masa hanya tinggal 22 jam dari sekarang. Tolak time tidur tinggal la 14 jam ..tolak masa makan, minum , mandi solat , naik kete turun kete , gi kerje labih kurang ada lah berbaki lagi 5 jam kott....

sempat ke kalau dok tangguh lagi niii!!!!  Aiiyyaaa....

SINI BOLEH

SINUN PUN BOLEH ....

8 comments:

Citarasa Rinduan said...

ayu belum join lagi... nak join...

Sunah Sakura said...

gelinyaaa!!! hahaha~

FasiHaH SupiaN said...

cepat2 siapa lum join!!hehehe

kak es, update dah link download! :)

JIJI YU said...

ha'ah kan dah nak abes dah.ekeke

bersama kak Es said...

@ Citarasa Rinduan
cepat ayu cepat cepat !!

bersama kak Es said...

@ Sunah Sakura
geli ke ? ekekke

bersama kak Es said...

@ FasiHaH SupiaN

sape nak pinggan vantage cepat2 haha

fuyooo!! cepat betul fasihah :) update link baru

bersama kak Es said...

@JIJI YU
kejap je kan... tapi akak tak abes lagi gi ziarah semua link yg take part :(