Pages

Monday, June 6, 2011

Memang POWER lahhhh !!!!

Tak sempat nak Update blog ...

punya la sibukkkk sebab bertukar link dengan bloggers .... sampai jadi macam ni




Ini baru sikit ... tak dapat la nak bayangkan cam ne lah pulak Ben dan Miss toink toink dok kalut ...
Thanks to both of them ...
Ben ~ kreatif dengan idea2.
MTT ~ rajinnyeee :)

Ntah2 diorg jadi giniiii ....



Apa pun nak ucap TERIMA KASIH BANYAK2

15 comments:

GeminiGurlz said...

hehe.. singgah sini ya..

sarah-najwan said...

xpa..nati dpt ramai kwn..
byk dpt input2 dr penulisan kwn2 kita..hehe

JIJI YU said...

tahniah kak..keletihan sebab blog..ehhe

bersama kak Es said...

@ JIJI YU
Jiiiii!!

brokben ni lemao la..mmg letih. nak gi blog ko je cepat loading :P

mcm ni lah said...

lama tak singgah sini,.. sebab dashboard takleh nak acces dah sebulan dah,. benci tau takleh nak komen2 lagi,.
wahhh cantik nye design blog baru

Nini Hartini said...

haha... kak es suke post picture kelakar2. hehe...

tp mcm best je eh tukar2 link tu... kejap lg popular lah kak es .hehehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

mereka mmg rajin

bersama kak Es said...

@ GeminiGurlz
hello :)

bersama kak Es said...

@sarah-najwan
suka2 tambah kawan :)

bersama kak Es said...

@mcm ni lah
alaaa..org dah femes sekrng , tak perasan dah blog Kak Es nih :P

bersama kak Es said...

@ Nini Hartini

Ubat boring @ tak dak idea nak buat entry hahaha..

tapi kak Es suka cerita dari tini, tak kering gusi ... annnayyyy kah kah kah

( mesti kata 'jahat!!' tu.. ekeke )

bersama kak Es said...

@ Lydia Miza(Aidyl Azim)
rajin dan kretip ;)

Nini Hartini said...

haha... tpi ada je gambar2 yg kalau tgk bukan tini senyum je tp tergelak jap. haha..

alaa kak es yg x kering idea tau. tini kdg2 x tau nk buat entry ape. dok merapu je nt. hehe

bersama kak Es said...

@Nini Hartini

merapu berisi takpe dik comel. kalau siyeesss... bukan org nak baca takut, kita sendiri pun baca rasa cam kayu hehe

topik serius, kita serius lah kann

Belog MTT said...

HAHA Mekasih kak Es tapi kan ..satu kepuasan kankankan? :) <3