Pages

Friday, June 3, 2011

Viral Marketing ?? Main2 tentang adinda evans !!

Sakitnya hati ...

Serius !! Terasa sangat2 nak marah. Punyalah sedih ingatkan betul la Adinda Evans budak 14 tahun mengaku pernah 'maen' betul2 wujud (MENGAKU THRU BLOG).

Pengakuan tu Kak Es sempat baca tapi kata mereka dah delete.....lepas tu mengamuk..tgk lah bahasanya bibie mumui sempat copy & paste

hari ni dapat berita dari Harian Metroll blog tu hanya Viral marketing !!!


Ni nak didik anak2 remaja malaysia buat pengakuan macam ni ke????
Cukup2 lah dengan cerita2 yang dah banyak memberi jalan menjadikan tunggak negara kita menjadi semakin lemah. Cukuplah!!!!
Sikit pun TAK LAWAK ok..


Sampai bila kita nak didik remaja kita dengan cara yang begini. Tunjuk yang salah last sekali nak bagitahu sepatutnya korang jadi macam ni...
Walhal dah 90% ditayangkan part/unsur yang tak elok...last sekali 10% baru nak tunjuk yang baik.
Apa tu???

Sangat tak setuju.
Sedih dengan bangsa sendiri. Konon nak tiru filem Easy A... itu memang dah sah2 bukan Islam. Kenapa nak tiru...

Emo lagi hari ni :(

15 comments:

Kakzakie said...

Astaghfirulllah kakak ingatkan pun betul tau. Sebab itu kakak katakan budak ini terlalu naif sebeb baru 14 tahun, rupanya beginilah pulak....

sarah-najwan said...

lol kak..cenggitu ek..hish..hish..

sabar kak..sabarr..

Noor Idayu binti Azmi said...

pergh emo aku baca weh, sakit hati bile dapat tau, gila baiiii r =..=

k e y r i said...

betul2, bende serious dibuat main.. ape daa... =.=

アヌム ちゃん said...

series jugak tak suka dan tak setuju benda cam ni di buat main2.or saja nk cover line? mm

GeminiGurlz said...

xtaw jugak la kak... tp kat blog adinda evans tu die ckp xde kaitan pulak ngan amir..

bersama kak Es said...

@ Kakzakie
macam ni punya serius diorg nak buat lawak kak...

rasa mcm nak lempang je...

bersama kak Es said...

@sarah-najwan

lepas ni kalau ada betul dedahkan aib...hmmm ni lah dianya cikgu diorg

bersama kak Es said...

@ k e y r i
:(

bersama kak Es said...

@ アヌム ちゃん
ntah la..katanya datuk shahrizat nak ambil tindakan

bersama kak Es said...

@ GeminiGurlz

pulak ! adussss

Citarasa Rinduan said...

subhanallah....
baru tau ttg hal nie..
memang pelik dunia blog...

Nur Hawa Mohd Zin said...

lagi kena kutuk la si Amir lepas ni kak..dah la ramai tak suka dia..huhu

Lelord said...

hah?? aduhai..mcm2 hal

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

memalukan agama!