Pages

Thursday, June 9, 2011

Dush !! Ambik sebijik

NORA ELENA !!

Apasal pergi sini dia...
pergi sana dia ..

kat kedai ikan pun dengar nama dia jugak !!
kedai runcit pun !!
Seth !!

Kedai kopi laggiiiiii la... (kot ..hehe)

Tadi semasa berbual melalui telefon pun ..adik kak Es cepat2 nak putuskan talian nak tengok NORA ELENA !!

Mak aiiii...

Sungguh kak Es ni tak suka tengok TV... cerita apa pun. Tak sempat .. kalau sempat pun kena berebut chanel dengan anak2 hehe..

Tadi dengan penuh tanda tanya ... nak sangat tahu sape la Nora Elena itu, tekan butang ON

Tiba-tiba ...

Umi , ni kan dah maghrib. Umi kata waktu maghrib tak baik tengok TV

Kak Es : Errkkk ... !!!

OFF

P/S : Producer , boleh tak siarkan lepas waktu Isyak ...

16 comments:

Citarasa Rinduan said...

kak ES.

ayu pun tak tengok drama tu..

hehehe.. magrib dah ajar anak tak tonton tv.., so kena teruskan niat baik tu

siti murni said...

gara2 Nora Elena..ramai yang terlewat solat maghrib...drama dah best..sayang tak kena dengan waktu..

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe yang ada lepak kat rumah ni pun tak tgk kak..heheh

bersama kak Es said...

@Citarasa Rinduan
tu la kannn ..
teringin gak nak tau cerita tu. tapi kalau anak pun dah cakap camtu, nanti jadi cam ketam lak huhu

Atika Farha ;D said...

Ramainya cerita pasal Nora Elena kak Es.
Kat sini farha tak dpt nak tgk sbb parents farha tak kasi bukak TV 7-8mlm. Tak menghormati waktu solat kata parents farha. huhu :(

JIJI YU said...

ekeke...ka tumah sape tgk kena rotan..ehehe

Kalamhati said...

uhuuu anak cerdik yang soleh..bagus gak anak2 bg peringatan..=)

Nadiah Sidek said...

hehe..kan dah kena tegur

nadiah tahu psl nora elena pun kat FB & blog..org duk bercerita tapi malas pulak nak ambil tahu cerita berkenaan apa :p

Kakzakie said...

Itulah sebabnya kakak tak pernah dapat mengikuti siri cerita yg begini. Waktu siaran adalah waktu makan malam (keluarga kakak makan sebelum maghrib). Lepas makan terus solat maghrib. So ketinggalanlah kami....

bersama kak Es said...

@ siti murni
timing tak kena

bersama kak Es said...

@ Nur Hawa Mohd Zin
wah!..awe tak tterkesan dgn promosi hehe

bersama kak Es said...

@ Atika Farha ;D
same goes here...
kena sound dgn anak2 lagi ;)

bersama kak Es said...

@ JIJI YU
rotan tanda sayang

bersama kak Es said...

@Kalamhati

akak selalu pesan tegurlah bila nampak perkara tak elok :)

bersama kak Es said...

@ Nadiah Sidek
huhu..tu lah, kadang org tua pun terrrlepas pandang. tp kalau salah, tak salahkan anak tu nak tegur :D

bersama kak Es said...

@ Kakzakie

tertinggal juga kami ni