Pages

Sunday, June 12, 2011

Dah bersarapan ?


Sarapan sempoi Kak Es sekeluarga pagi ni.
Sangat simple tapi tetap mengenyangkan

Dihidangkan dengan penuh kasih dan sayang :)

Hari ni hari yang sibuk , tapi nak juga letak post ni.

Moga sarapan kamu pagi ni juga berkhasiat dan menikmati bersama keluarga tersayang.

27 comments:

makcikkantin said...

Selamat pagi kak es!
Ish, makcik baru baca entry bawah tu, tau tau dah ada entry baru...
Rindu makcik sbb tak sempat nak melawat dek makcik sendiri ada pelawat....

JIJI YU said...

uk alos..sedap ni kak

Mutiara Bernilai said...

wahhhhhhh

terg0da, |ap0nye,,

huhuuhu

solomolo said...

pagi ni sarapan oat + buah + susu...

sarah-najwan said...

selamat pagi kol 10.45 deh..

saya bekpes nge jagung rebus lagi dan mee kari hak kwn saya bagi..hehe

Jiejah Gorjes said...

wah lama x mkn ...pg ni bekfes cokodok pisang jer huhuhu

Подтверждаю said...

as salam..
aik? ketupat ke tu kak?
sarapan pagi hari ni, rendang, lemang dengan pulut kuning

=_=

haha. kita dua macam buat persiapan untuk juadaha hari raya.

haha~

piko said...

moning kak es..

lapar..lapar.. sedapnye lah tengok nasi himpit tu.. waa..=(

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe terus lunch je kak..ni pun ngadap lappy dulu baru lunch

Miss Ran said...

nyummi

sedap sgt kak es

mahu skit

Namee Roslan said...

morning!! heheee..its afternoon! :) sedapnya kak es masak. untung nya tinggal serumah dgn kak es. esok sy datnag eh. heheheh :P selalu rumah sy breakfast coco crunch jeee.

blog-tips-kurus said...

nyamannyaaaa..! sila pos ke umah ye sis. hehe!

G3-lina said...

mlm2 ni terasa lapa lak.. tgk gambar kat atas tu.. lagi lha lapa~ T.T

bersama kak Es said...

@ makcikkantin

lama jugak aritu kak es tertunggu where's my mckantin? busy with all dishes @ kitchen lah tuu... sekali masuk , ha ko!!!! jalan ke penang ek! habes la org penang mati kebuluran :)

bersama kak Es said...

@ JIJI YU
Ji, masak dgn penuh kasih sayang mmg la sedap .. huk aloh!

bersama kak Es said...

@ Mutiara Bernilai
KakEs mmg nak gode lah nii ..ekeke

bersama kak Es said...

@ solomolo
dik Ezad , masih taat dengan menu diet ?? wahh!! cukup bagus tu :)

bersama kak Es said...

@sarah-najwan
mama sarah datang 10.45 tu kak Es on d way ke jemputan makan2 lagi.
makan makan makan fuhhh nikmat sungguh :)

bersama kak Es said...

@ Jiejah Gorjes
cekodok lahhh yang paling suke :)

bersama kak Es said...

@ Подтверждаю
ketupat nasi a.k.a nasi impit ...

cam tau2 je ek :)

bersama kak Es said...

@ piko

alaaa piko...sempoi je ni :)

bersama kak Es said...

@ Nur Hawa Mohd Zin
ooooo...brunch lah tu yeee

breakfast + lunch = brunch hehehe

bersama kak Es said...

@ Miss Ran
alololo sah abes dear .... raya nnti meh sini nak buatkan :)

bersama kak Es said...

@ Namee Roslan
nameeee!!! koko crunch tu lagi best la.
Kak Es kalau beli sekotak besar tu tak sempat pun nak jamah. anak2 kak es makan non stop huhu:)

bersama kak Es said...

@ blog-tips-kurus
pos tak best ... kena makan sini la fresh from oven :)

bersama kak Es said...

@G3-lina

ala ciannyee... malam2 makan roti cicah air milo pun sodap!

Salwani Zolkpli said...

sedapnye...