Pages

Monday, June 6, 2011

Keciknya KITA

Orang Asia kecik molek kalau nak compare dgn orang2 di Arab , Afrika, Western ...

Bandingkan pula kita dengan bangunan2 di bumi ni... lagi kecik la kannnn.

Apa kata kita compare lagi diri kita dengan gunung-gunung .... nampak kita ni macam lidi je..

Jom tengok sini nak tau kita ni kecik ke beso ...



9 comments:

sarah-najwan said...

harap2 kita boleh menjadi:
"kecil2 cili api"

tapi utk hal2 yg memberi manfaat kepada sejagat..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

adik jek yg besar tau sis..huhuhu.opsss tpi kan,bila lalu sblh mak arab selalu ckp kat hubby,za yg peknen pun kecik dr dia..hahaha..mood bajet diri kecik la tu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

biar diri kita kecil,janji jiwa kita besar...impian kena besar

Kakzakie said...

Kalau banding gitu betapa 'tiny'nya kita kan.

p/s: teringat solat di Masjid Nabawi ramai perempuan Turkey ingat kakak masih anak dara. Cium kita macamlah kita nie budak kecik. Hahaha...

JIJI YU said...

pergh..ni baru tempat yg kite tau..yang kampong alien laen2 lagi camno le gamaknye

LOVELY KITCHEN said...

salam...singgah bc n3...tq...

Acik Erna said...

memang betul2 kecik.

Mama Amani said...

org kita kecik2 cute, gempal2 comel...

nice blog! i'm 4lo u kak es... :-)

Melur Jelita said...

Kita kecil2 cili padi...