Pages

Friday, June 17, 2011

UPDATE TERKINI GIVEAWAY KAK ES &NESLOO

UPDATE TERKINI GA KAK ES DAN NESLOO..

kak Es & Jiji sangat tak kisah yang follow pastu UnFollow ...
sebabnya bila follow boleh dapatkan khabar terkini tentang GA yang anda semua join tu ok...
paham?

tapi tak pe, kalau dah menang, tetap kitaorg umum kan entry Kak Es dan Jiji. Kami akan ke blog anda juga untuk maklumkan. Don't worry ok kitaorang mmg betul2 nak kasi hadiah tu :)

TAPI kalau korang tak LIKE/ADD Deco & Craft tu , once PIHAK SPONSOR check tapi nama FB korang tak de kat PAGE DECO & CRAFT penyertaan ni OTOMATIK terTOLAK .

Sebab yang itu syarat WAJIB penyertaan. Tak susahkan , just klik je button tu kan...

CEPAT2 DOUBLE CHECK bagi yang tak terperasan dah LIKE/ADD


LIKE/ADD DECO & CRAFT KAT SINI !! >_<


P/S : Jangan lupa letak nama FB kat komen tau ..

11 comments:

fRaMe+LenSeS said...

wahhhh.. kak es ai like la.. wiwitt~~ hihihi

☀ Izzaty Hedry☀ said...

zaty dah like..;P

iLa suHaiLa said...

ada jugak ker yg unfollow?haishh..

amiraliyana said...

dah like jugak..;p

Sunah Sakura said...

nama saya ada tak kak????

JIJI YU said...

setakat takder lagi yg unfollow..

FasiHaH SupiaN said...

yey! i hv done that one kak es! :)

سيتي عإيشه Aisyah said...

sy dah like tapi lupa letak nama fb~ hehe

**::CIKNUURUL::** said...

akak,.sy dh like semalam tp lupe letak nme FB,.huhu,.oke,ni name FB sy : Nuurul Munirah,.hehe,.hrp still trime lg ek,.sori kak,.

**::CIKNUURUL::** said...

uwaaaaaaaaaaaaa,dh hmpir2 nk nanges td bce komen akk,.isshh,.serammm,series,tkot ditolak,.huhu,.sadis tol,.hehe,.tenQ kak,dtg mlwat,.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Dah join.Nama FB:kak yang