Pages

Saturday, June 4, 2011

Blogger Tua Tak Sedar Diri.....

Bukan sesaja nak panggil blogger tua
bukan kak es yang panggil tau ... iye!! bukan kak Es yang mula

Tak percaya ??

Percayalah ......


Sangat merendah diri ..kannn

Sape tak kenal pemilik Dapur Tanpa Sempadan ~ CMG

Dalam tak sedar .... dia dah menggembirakan hati ramai bloggers, termasuk la Kak Es :)



Blogger tua ( CMG yg kata ) yang tak sedar dirinya dihargai. Terima Kasih CMG
macam padi ... semakin berisi semakin tunduk 

14 comments:

sarah-najwan said...

bagus CMG ni..saya ada gak terjah blog dia kalu nk tgk resepi2..hehee

sarah-najwan said...

hehe..then saya ada add kak es kat fesbuk..

~nsar~ said...

huhu.. bukan senang orang hebat macam cmg nak letak link di kita di blog nya...

meaw said...

waaaaaaa.....bagus betol ! ^__^

JIJI YU said...

haha blogger tua yg tak menahannye..

Sunah Mohammad said...

hehehe... dia memang banyak tolong kan... :)

Melur Jelita said...

Benarrrr Kak Es jelita,

CIk Mat sangat membantu. Banyak pahalanya..alahmdulillah, semoga bertambah rezekinya.

Susah nak cari orang macam Cik Mat...menolong tanpa mengharap balasan.

Walau pun susah tapi akak sentiaa dimurahkan rezeki ditemukan dengan orang - orang yang baik - baik Kak Es jelita, Lydia jelita, Suhaili Jelita, Sunah Jelita, Katek Jelita, Ayu jelita dan ramai lagi.

bersyukur dapat mengenali ramai bloggers yang baik hati.

bersama kak Es said...

@ sarah-najwan
kak es dari zaman tak de blog lagi suka lepak kat situ.
tak sangka nak jadi bloglist CMG huhu

bersama kak Es said...

@~nsar~
hebat senyap ... tak tahu pun dia dh letak kita dlm bloglist huhu

bersama kak Es said...

@ meaw
sok dah fofoular jadi cam CMG ek :)

bersama kak Es said...

@ JIJI YU
ha ah..blogger tua? terkejut tgk word tu..
kalau org lain mgkin tak sebut gitu kannn...tapi sebb ke'humble'an dia , CMG sendiri yg kat blogger tua huhu

bersama kak Es said...

@ Sunah Mohammad
tolong dalam senyap

bersama kak Es said...

@ Melur Jelita
tu la kan kak MELUR JELITA.

ramai yang baik hati. Dengan yang lain tu dapatla jugak saya komen berbalas..puas hati la boleh sembang ucap terima kasih ,
tp CMG ni dia buat baik senyap2 je kak.
Tak tahu camne nak bagitau dia sy hargai ... tu yang buat entry ni :)

z a z a said...

aww bless ;D