Pages

Wednesday, June 29, 2011

Rindu nyaaaaaa....

wahhhhh..baru dapat buka blog . Ntah apesal lak tak boleh2 nak buka. Puas ku godek2 huhuhu...
sedeyyy pageview 200++ je bila tak update. tapi nak buat canne ... nasibbb baadaaannn.

Dah terasa cam bulan Puasa pula bila seisi rumah berpuasa. Alhamdulillah ...
Atas semangat berpuasa tu... Hb beri ganjaran untuk mereka special menu ...

  • satay
  • aiskrim dihiasi buah naga
  • Nasi bersama kari ayam ... oleh kerana hari pertama , berlakulah perebutan umpama di Somalia hahaha.. nak ambil gambar pun tak sempat. Makanan pun licin tak tinggal apa lagi dahhh.. CLEAN & CLEAR gitu

Seronok sebab tumpang berebut2 dengan anak2. Along and angah je berpuasa, yang dua lg tu ... puasa YANGYOK ( pagi2 buka periuk ) hehehe

Buat CENGKIH yang nak kenal permata hati Kak Es ... 

Kakak ( anak ke 3 )
Angah ( anak ke 2 )




Along ( the eldest )
Adik ( the youngest )









14 comments:

Atiqah Sa'ahiry said...

seorang je girl anak kak es..sama lah kita..adik kita semua laki..je..hero2..ensem

kakak (anak ke3 kak es) ayu..je..baju die lawa..

nak pakai jugaklah baju cam tu..

JIJI YU said...

kiutnye adik2 kite..ehhe

visitme@FaTiN cOrNeR said...

alahai..comel2 nye..happening ja..

Citarasa Rinduan said...

Bagusnya mereka...
suka anak2 yang rajin berpuasa sunat

ayu berbuka, nasi beras perang dan cangkul ayam.. jeng!!. nanti ayu syer apa tu yang ayu makan.. ehhehe


PS: syukur, atas persahabatan kita.. dan suka melihat gambar2 anak2 kak ES.. 3 hero.. 1 heroin.. tahniah kak ES.

bersama kak Es said...

@ Atiqah Sa'ahiry
Best tak sorang je jadi bunga ?
Ke lasak macam abang2. Anak kak Es yang perempuan ni tak de la lasak sangat setakat nak panjat tembok rumah tu .. no hal la!! hehehe

FasiHaH SupiaN said...

4 dah ye kak es....semoga jadi anak soleh dan solehah semuanya :)

bersama kak Es said...

@JIJI YU
macam 'abang' diorg gak laaa

bersama kak Es said...

@ visitme@FaTiN cOrNeR
anak2 itu bersih ... ibarat kain putih..

Time ni kat Cameron .. diorg suka suki je bergambar kat kedai souvenir tu

Lulu Caldina said...

kak es :)

bersama kak Es said...

@ Citarasa Rinduan

Alaaa...bestnye menu ayu. Kak Es dah pegi jenguk dah beras perang tu.. mahal seyyy
kak es mmg tak mampu la nak mengunyah beras tu. Yang 10kg kat rumah ni pun tak cukup sebulan.Anak2 membesar makan bykkkkk ...

P/S : kak Es pun suka sangat dapat kenal ayu. Berhajat gak nak singgah Citarasa Rinduan nnti.

mumui said...

kim salam kat anak2 kak es..hehehe..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

saat yg plg indah adalah berbuka puasa bersama anak2..mmg seronok tgk gelagat mereka kan kak es

Kakzakie said...

Bahang puasa kian menghampiri. Bagus kita praktiskan dulu. Along nampak karisma dia sebagai abang...

Nini Hartini said...

bestnya kak es... tini buka puasa berdua je. huhu... tu pic kt cameron eh?

tetibe mulut terckp kt ilhan, nk gi cameron. tp dia kata, tunggu nanti2. aduii. haha