Pages

Friday, June 10, 2011

Jom pi tengok AKADEMI FANTASIA


Hari Ahad kan ?
.. pukul berapa ek ?

Bukan selalu pun diorang buat ...
Macam jugak orang kawen ..
Alaaaa... takkan tak boleh sanding 
Seumur hidup sekali je ??

Ehemmmm! lepas 3 4 bulan
knuri lagi ... naik jugak pelamin


Alahaiiiii, kalau nak diikutkan boleh ke tak SINI klik SINI !


12 comments:

JIJI YU said...

ekeke...nak pergi pergi je la..tapi pastikan ikut 'undang'2 pencipta

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe tak tgk pula AF kak..heheh..selamat menonton..enjoy

Kalamhati said...

hehe tgk depan tb sambil makan cuq udang je la..bak kata en Ben..hehee

bersama kak Es said...

@ JIJI

thumb's up

bersama kak Es said...

@ Nur Hawa Mohd Zin
akak pun tak tengok puuunn ;)

bersama kak Es said...

@ Kalamhati
buat cucuq udang sedap2 :)

mas saari said...

kak..saya tgk AF ni tau sbb suka hazama!

tapi tgk kat rumah jelah, sambil tengok sambil update blog..hehehee

ct N honey said...

tak sabar nak tgk final,sapa yg menang

Tonton filem kongsi disini full-movie and Free
Awas!-pelatih-puspen-melarikan-diri

gedek! said...

uncle ketinggalan sunggoh dalam bab AF ni....

huh!

Nazzue said...

Tengok dalam tv jer rasanya...tu pon kalau sempat
p/s: minat AF5 jer... :)

Lepak sambil bersantai di NazZue.com
Entri terkini: Cepatnya Bloglist Bergerak Tak Terkejar Yop

Atika Farha ;D said...

farha tak suka lena! tiba2. hihi.

Nini Hartini said...

kalau ckp pasal AF ke..raja lawak ke..maharaja lawak ke...apa2 yg ada kt tv, mmg tini jakun kak.hehe... x tau apa2.

tau korea je.hikhikhik

-mmg tak plan masuk astro kt rumah