Pages

Monday, June 20, 2011

MOHON MAAF ATAS KELEWATAN

Pasangan duet kak Es untuk GIVEAWAY sedang sibuk. Mohon maaf menyebabkan anda ternanti2 untuk list peserta GA disamping memberi peluang kepada peserta yang belum sertakan nama FB .

Penyertaan yang tidak cukup syarat terpaksa ditolak disebabkan syarat2 yang dikenakan sangat mudah.

Once dah release update peserta .... jika entry telah dibuat tetapi nama tiada, bermakna syarat2 yang telah diberi tidak dipatuhi.
Mohon ambil perhatian kepada yang join OK :)

Bagi peluang lagi ni ... sebelum Jiji release senarai nama peserta .

15 comments:

YAYA AZURA said...

sabar menanti kak es ^^

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh kak es mula busy ngan GA,selamat membusykan diri ye sis

Sunah Sakura said...

sabar niii.... kalo tak menang ni ilang sabar aku ji... hahahha~

JIJI YU said...

aku bz oit sekang ni..ehehe..petang nnti aku wat..cepat2..

fRaMe+LenSeS said...

takpa kak. nak wat camna.. layan ja la.. hihihi

Nini Hartini said...

hebat lah kak es. dah boleh buat GA skrg ni...

Nak Bagi Comment ke tak?

.

FasiHaH SupiaN said...

kak es, mana nieee,hehehe xpe kak es, take ur time.hehe

bersama kak Es said...

@ Fasihah Supian
jap lagi akak jerit kat telinga jiji tu okeh >_<

sabo sabo ...hehehe

bersama kak Es said...

@ Nini Hartini
saje je Tini ...
suka2. berduet dgn jiji ni haaa..
tapi tak settle lagi huhu

bersama kak Es said...

@fRaMe+LenSeS
layaannnn... hihhi

bersama kak Es said...

@ JIJI YU
haaa... tu Jiji. Korang gi sentap dia hahaha

bersama kak Es said...

@ Sunah Sakura
Bukan akak yg pakse kannn ? Jiji kan pakse kannn hehehe

bersama kak Es said...

@ Lydia Miza(Aidyl Azim)
gini rasanya buat GA ek..
bz tapi tak tahu lah apa yang bz sangat. Berdebar2...

bersama kak Es said...

@ YAYA AZURA
sabar ye yaya >.<

risa said...

hehehe...saye ada kan kan kan