Pages

Tuesday, May 10, 2011

Syahdu hingga menitis air mata :'(


best cerite ni  ( untuk peminat korean drama jek )
Nak tengok boleh klik sini

Nini Hartini ajaklah Oppa kamu tengok ye hik hik hik

22 comments:

~nsar~ said...

aik... peminat setia drama korea jugak ya..

bersama kak Es said...

@~nsar~
ne, geureosseumida

DrSinga said...

tak mo klik..
:)
takut terjebak...

Melur Jelita said...

Wahhh siap berbahasa Korea tu..
kak es jelita..peminat ASST tak nak ajak ka..hehe

bersama kak Es said...

@ DrSinga
kalau belum terjebak jangan cuba2 klik..nanges kang keh keh keh

bersama kak Es said...

@Melur Jelita
nak ajak tapi nanti takut ada yang tak masak. Dah la sidai kain kol 1 keh keh keh

lagi tak habis kisah Hilman jangan layan benda laiiinnn okeh :D

Melur Jelita said...

bagi sinopsis sikit..siapa hero heroinnya..tahun bila dimoviekan. dapat anugarah apa? haaa ..banyak bebeno soalannya...heheh

bersama kak Es said...

@ Melur Jelita
klik je kat gambar tu pastu tgk.. nanti suma terjawab.

anugerah tu je tak dapat lagi sbb episod dia tak habis lagi. minggu ni last cerite tu..

MJ jangan tgk..nanti tak upload ASST
haiiip

M Fizan said...

tak minat korea ..hehe

singgah follow dri blog ben ashaari..
feel free to follow me back..

ainnoraini said...

mesti best citer tu ye...
saye ni sempat nk nengok...lagi pun takut melekat nnt...

Melur Jelita said...

Saya tak boleh tengok sebab brok lemao tu sebab yang tanya...hehehe

Farhan Zulhusmi said...

korea??
mesti best kan...farhan semenjak dua menjak ini layan gak korea....:-)

Nini Hartini said...

Oppa ibu abanglah kakak ku sayanggg...

kalau suami- nampyeaon / yobo..hehe

Yobo tini tak bagi tgk drama korea habis 1-tengaok yg baru. cannot!

mesti tunggu senang seminggu ke, baru bagi tgk yg baru. hihi...mcm2 perangaikan? haha...kdg anae degil, tengok jugak. yobo xleh nk kate ape. kekekekke

16 ep? okey2. Akan diusahakan utk tengok. huhu

lady dayana. said...

aww sama lah dgn saya ! sy pun sukaa gila tgk cerita ni :D sy geram sbb episode 17 tak keluar2 lg. tak sabar nk habis kan cerita ni. huhu :P

bersama kak Es said...

@ M Fizan
minat Jepun? hehe

bersama kak Es said...

@ ainnoraini
kalau takut jangan klik tauuu...nnti mesti lekat lah :P

bersama kak Es said...

@ Melur Jelita
aleee..baru nak nanges2 dgn MJ hik hik hik

bersama kak Es said...

@ Farhan Zulhusmi
sangat Best. layannnn

bersama kak Es said...

@ Nini Hartini
hahaha '선생님' (seon-saeng-nim) dah sampai...

kalau yobo tak kasi tini tgk ...tini ajak dia tgk sama2 sambil gelak2 manja .. annnaayyy hahaha

sweet la Tini ni. Boleh bayangkan mest Ilhan teringat2 je perangai sweet Tini tu hihihi

bersama kak Es said...

@ lady dayana.
oohh yeeahhh ...geng sudah sampai.. diharap bersabar

Nini Hartini said...

Ilhan suke kak sebut annaaayy tu. sakit hati jek. Kdg2 tini bebel2

"Jaega, Tini imnida" - nama saya Tini.

kang ilhan gelak2 cakap Jega budak kilang abg. eee... geram je.

bersama kak Es said...

@Nini Hartini
tini, mesti dia sebut annaayyy tu sampai gelek2 kepala

kah kah kah..Jega pulak jadi mangsa. pastu dia tgk muka jega mesti teringat perangai isteri dia yg suke sangat dgn bahasa korea.
Alaaa..nanti mesti dia cari kamus korea hehehe