Pages

Monday, May 9, 2011

REVIEW BLOG By PENULIS SENJA


1-3 DONE
 4) Kak Es suke dengan kerajinan PS mengupdate entry yang puitis2. Siap buat page lagi kat FB so seronoklah Kak Es nak ping kat situ hihih . Yang tak suka : alaaaaa tak tahu la pulak ape yang tak suka... hmmmmm kalau entry jiwang tu kot.Kak Es kurang minat. Minat jiwang2 ni tapi untuk pasangan yang dah halal. Kalau belum ada apa2 tu...jarang la kakEs take part. Memang honest bagitau ni eh

5) Banyak blog yang Kak Es suka. Blog2 yang Kak Es suka tu mmg ramai followers. Yang ni tak ramai sangat tapi blog dia Best Heart in Cage
Satu lagi ni ramai peminatnya jelitasss Melur Jelita

Dah siap boleh pos...posto posto kat SINI

7 comments:

waN Mohd Salim said...

perghhhhh best nye blog nih .. but tmbah header misti cantek .. thnks akak dh join .. psdone follow sini .. heeheh .. rajin2 la singgah ye

bersama kak Es said...

sape yang rajin nak buat header kat Kak Es niiii...
hehe

Penyertaan dah diterima ek..TQ TQ

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

kak es mnta tlg cik bulat buatkan..dia design ok gak hehe ;)

Nini Hartini said...

Kamsahamnida Esmeda Onnie...Sebb review blog tini. ni segmen ke? nk gak join. x pernah tini review blog sesape. hehe

bersama kak Es said...

@Nini Hartini
sempat lagi kalau nak join. tak silap akk esok last.

Tini klik kat gambar nanti trus ke blog penulis senja tu.
Nanti dia review blog tini bila tini dah ikut syarat2.

try la...boleh tambah kenalan bloggers

Srikandi Bonda said...

Salam perkenalan & follow.Dtg dr blog penulis senja. Nice blog. Keep it up! :)

mad khaz said...

salam perkenalan.

ziarah dan follow :)