Pages

Tuesday, May 17, 2011

KORANG MEMANG BAIK HATI :)


Klik gambar untuk ke tuan punya blog

Alhamdulillah mereka mengambil inisiatif untuk menyelesakan orang yang berSOLAT
kadang-kadang terlupa nak bawa telekung ... tapi bila nak pakai telekung yang disediakan tu
ya ampuuuunnn....sangat2 tak selesa.
terlalu naif , daif 

kalau nasib baik sangat.... baru la dapat yang elok dan bersih

Kak Es nak seruuuuu...kamu kamu dan kamu
jom la kita take part dalam projek diorang ni

Kita boleh sebarkan
boleh minta telekung yang tak tepakai kat dalam lemari mak kita tu
nak sedekah 5 hengget pun boleh..nanti diorang kumpul duit sen korang tu dan diorg boleh beli telekung baru.

Apa yang kita dapat?
ala, guna blog ni kan percuma.
Kita tolong menyelesakan mereka yang nak SOLAT
moga Allah selesakan urusan kita ni :)




14 comments:

aizamia3 said...

moga tujuan yang murni mendatangkan kebaikan untuk ramai pihak..

Sunah Mohammad said...

moga dipermudahkan urusan ni..ameen...

bersama kak Es said...

@ aizamia3
harap-harap nya begitulah
moga semuanya berjalan lancar

bersama kak Es said...

@Sunah Mohammad
thanks dik..for your support

moga semua berjalan lancar. Alhamdulillah so far dah respon 5 telekung thru internet

qucachahir said...

baek kak es.. :)
insyallah ada yang membantu.. (^^)
amin..

mas saari said...

sama2lah kita membantu!
moga dipermudahkan..

JIJI YU said...

siyes mmg ketip ni..nak bertudung je rasenye..eheh

DrSinga said...

Jappp..
nak klik...

Melur Jelita said...

Kak Es jelita,
kurang jelas dan faham la..boleh detailkan lagi?

bersama kak Es said...

@qucachahir
doakan ek..
thanks for ur support

bersama kak Es said...

@mas saari
thanks mas..
moga Allah permudahkan :)

bersama kak Es said...

@JIJI YU
Ji..mintak la kat umi selai bak sini ;)

bersama kak Es said...

@ DrSinga
come on Doc...klik klik

bersama kak Es said...

@Melur Jelita
Kak Melur Jelita...klik kat gambar tu nanti dapat link ke sana.

Senang cerita nak minta sumbangan kain telekung...kalau Kak MJ boleh dapatkan dari kawan2 telekung lama tapi elok lagi...boleh la kasi kat diorg :)