Pages

Tuesday, May 3, 2011

Dulu dah mati...ni mati lagi. Berapa kali mati daaaa

Betullah puak yahudi laknatullah ni nak serang semua negara Islam.
Dikatanya Osama berada hampir dengan kem tentera Palestin. Nak nampakkan mereka ni bukan nak serang Palestin walaupun itulah matlamat mereka.

Setelah Osama dapat ditangkap kemudian di bunuh dan di campakkan ke laut. Osama kan musuh yang sangat-sangat dikehendaki kenapa nak dicampak ke laut?
Kenapa tak ditunjukkan kepada dunia sebagaimana Saddam dulu?
Cerita Osama Laden mati ntah berapa kali dah. Tak mungkin lepas mati yang hari tu, hidup semula pastu mati lagi.

Kak Es dapat dari SINI mengenai gambar Osama yang dikatakan telah di super imposed.






Dengan Iman yang ada orang Islam takkan menjadi ganas disebabkan kematian Osama Laden (jika benarlah Osama telah menemui Ilahi )
Tak perlu provokasi...

Kami yakin jika sudah sampai ketentuan Osama.... akan lahir 10 ... bahkan 100 lagi Osama yang akan terus bangun mempertahankan dan memperjuangkan Islam.

Janji Allah itu pasti. Islam akan menang !!!



10 comments:

mcm ni lah said...

janji allah islam terus gemilang,.. allahuakbar

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

entah la kak Es...pening bila pikir berita ni..cam tak logik

no_answer said...

allahuakhbar !

Melur Jelita said...

Ha ha ha ha ha..daku memang tak tertipu kak Es Jelita...

Kak es Jelita saya review blog akak..tapi tak best, tak jelita sbb brok lemao..ampunnn sob3

bersama kak Es said...

@mcm ni lah
Allahuakbar!!

bersama kak Es said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)
janji kita jangan mudah melatah kan , dik comot yang comel

bersama kak Es said...

@ no_answer
Allahuakbar !!

bersama kak Es said...

@Melur Jelita
Tipah tak tertipu kan kan kan.


Review blog??
Sangat terharu..tocey tocey. TQ TQ

Golden Rose said...

hehehe...US ni lagi byk org islam mati lagi syok depa....salam perkenalan....terjah dr blog kak melur jelita

.::: mr IQ :::. said...

huhuhu, cacamarba dunia... :)