Pages

Wednesday, May 18, 2011

Betullah...memang bukan hobi


home manager macam I ni
jangan mimpi la

nak buat hobi acara masak-masak ni

tak kan jadi hobinyee

ikutkan hati malasssss sangat nak masak hari ni
sebab semalam
dah masak

kemarin pun masak gak

tak de hari yang tak masak
mesti masak

Hari ni...
masak kari ayam
sawi jepun tumis air + tauhu
sambal belacan + timun

walaupun tadi kata
malas...
nak  buat canne
kalau tak buat, hati tak sedap
macam tak cukup sifat.

Kesian

oppss

~ Sekian


P/S : Best rupanya penulisan gaya ni...terluah!
Macam IbuSinga

12 comments:

ainnoraini said...

saya pun kene masak jugak ...kalau malas sgt beli jer...

kadang2 sampai tak tahu nak masak ape...nak makan ape...

Melur Jelita said...

Tulisan gaya ni memang best...gaya orang yang malas :

No more talk
Just do it!

hehehe

JIJI YU said...

hari ni cam tak de semangat nak masak

Bigdaddyz said...

tak perlu masak sangat kak oi...order jer...mudah dan segera...hehe

bersama kak Es said...

@ ainnoraini
Kak Es pun pernah jadik situasi tu
last2 jadik kek!!
haaaa

bersama kak Es said...

@ Melur Jelita
gaya bebas
mudah
senang..

paling penting ..sampai ! hehehe

bersama kak Es said...

@ JIJI YU
Ji . kalau akak cam ko..
menangis meraung lah anak aku huhuhu

bersama kak Es said...

@ Bigdaddyz
and MAHAL
barang dah naik harga daddy ooii

fyna said...

hehehe...sedap je tue...





jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

Nini Hartini said...

hehehe...sama lah kak. tini pun akak hitung, semalam dah masak, semalam lg pun masak, hari ni masak...baaang, esok cuti masak eh? haha

kdg2 suami bagi..kdg tak. kehkeh... tp kdg tu akn rs tak sedap hati klu x masak.

bersama kak Es said...

@ fyna
asal anak2 boleh makan ..kira ok

bersama kak Es said...

@ Nini Hartini
kan TIni..bila dah dapat cuti cam kesian lak
macam ada yang tak kena jaa.