Pages

Monday, May 16, 2011

Mak korang cenggini takkk???

video

Rupanya semua mak mak sedunia cenggini .... hehehe

Betullah anak2 akan rindu dengan semua ni bila berjauhan kelak.

9 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hihihi..sekarang LM yg jd camtu..rindu nak dgr dr mak pulak.dah dkt setahun tak dgr camni dr mak!

waN Mohd Salim said...

kak es .. ps ade buat header untuk kak es .. so akak tengok je tajuk entry ps esok pagi ..

HEADER BARU UNTUK PEMBACE SETIA

JIJI YU said...

haha umi rilek je

bersama kak Es said...

@ Lydia Miza(Aidyl Azim)
hahaha..sama lah kita :)
macam BEST pulak kan huhuhu

bersama kak Es said...

@ waN Mohd Salim

really??

okeh...we wait n C

bersama kak Es said...

@ JIJI YU
iyo ko?
ke ko buat2 pekak :P

risa said...

mak oiiii...mak ai pon tak macamn neh..ai sendiri pon tak macam ni...ekekeke tapi best jugak kalo dapat buat camtu kan..gile kentang!! laju sungguh!!

bersama kak Es said...

@ risa
hehehe
ada kemungkinan tak the next 5 years u jadi cenggini hik hik hik

bookmark..nnti u come back here after 5 years ok ;)

qucachahir said...

hehe..mak saya dan nenek saya sentiasa begitu kak es! ;)