Pages

Thursday, May 5, 2011

Makan-makan aje puuuunnn


sape nak??

menu yang simple. Kak Es suke buat sebab anak2 sukeeee makan.
Kalau masak tapi orang tak makan, rasa letihhh ya amatt.

tapi kalau tengok masakan kita yang diorang makan cam ala2 piranha gitu.
berbunga rasa hati . Tiba2 rasa cam diriku ini pakar memasak umpama KAK UMMI .

Ada yang panggil pau goreng...tapi kami panggil PcMAN..sape yang suka main game tu tahu lah kan Pcman ni. Cenggini lah bentuknya.

15 comments:

Dekcik said...

sedap nye..dah lah dekcik ngah lapar nie..tertelan air liur..huhu..

entry terbaru..
http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/05/haishbile-header-dah-barublog-plak-wat.html

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

kak es..ni kegemaran LM dan anak2.mmg suka.klu wat donut..mmg separuh lg wat berger malaysia ni.sedappppppp

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

berger msiaaaaa..feberet ni sis ;)

uihhhh sgt suka!
tapi x penah buat skali pun huhu..
almaklum rajin ahahaha..

Melur Jelita said...

Daku suka ni...wahhhh...tak sangka Intan jelita pandai masak ni...Hilman pasti suka..pengsannnnnnnn

bersama kak Es said...

@Dekcik
alaaa..lambat 2 minit. Tadi banyak lagik , cian Dekcik akak nih

Liza @ Adzriel AB said...

memang dah mcm kak ummi pun. panas2 sedap niii..

bersama kak Es said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)
ehhh..kita serupa ( cam lagu zainal abidin lakss)

Kak Es pun adunan donut tu lah buat berger malaysia ni. Yang donut tu utk si kakak n adik. Donut coklat ala2 dunkin donut tu

Yang ni utk penggemar2 yg advance hehehe
Best kan?

bersama kak Es said...

@♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥
tak kesah lah my pinky momma..
kalau cam tak berbaloi nak buat tu..beli pun sodappp. Tinggal ngap aje hahaha

bersama kak Es said...

@ Melur Jelita

Hilman suke???
wahhhh..nanti Intan buat 2 kilo eksss

~oh..hilman kehkehkeh

jgn ngigau dah lerr :P

bersama kak Es said...

@ Liza @ Adzriel AB

alaa..jangan aa cakap cam Kak Ummi. Baru paras buku lali dia...
dok tgh belaja2 lagi nih :)

JIJI YU said...

hek eleh..tak antor pon ke sini..

bersama kak Es said...

@ JIJI YU
eh..eh..dah pos la. POSLAJU, esok sampai lah tu ekekeke

Nini Hartini said...

hhoho.. xpernah tini dgr org panggil kuih ni PcMan. hehehehe.. tp mmc lojik sbb sama bentuknya.

tini pn kalau masak, hubby melantak dgn rakus, mmg berbunga hati. terus semangat nk masak lg. hehe

sahromnasrudin said...

pau goreng?? tak pernah cube lg..selalu pau kukus je huhuhuhu..kne try nie

azila said...

nak..nak...lama xmkn kuih ni k.Es..heheh.kuih ni dulu glamer kat kantin skolah:)