Pages

Wednesday, May 25, 2011

Ada hati nak bersegmen ..... ??? huh!

Petang tadi dah rasa OK ... Alhamdulillah even tak 100% tp dh kuat sikit.
Puas berblog walking petang ni...fuhh!! dah kreatif bloggers. Banyak betul GA, segmen, contest, bloglist...
cayalah!!

yang ber dot com pun dah bertambah...tahniah Mas Saari 
tahniah bloggers yang penuh bersemangat menganjurkan segmen , bloglist and so on

Kak Es pun berhajat juga nak buat... tapi tak tahu la nak buat. hehe ( apa daaa )
Tengok lah nanti canne.

Blog ni pun baru 2 bulan hehehe...sape  lah nak join, kannn
kalau diumpamakan umur baby pun,  belum lagi nak sengih kalau di agah2......
kalau diagah juga, mesti dia buat muka cenggini >>>>>

.

..


....


........



.............




24 comments:

Sunah Mohammad said...

comelnye baby!!!!

dua bulan da cukup dikenali..masa yang sangat baik sebenarnya akak amek untuk blog ni membangun...tahniah akak!

SyafzMagz.com said...

takpe kak...promote banyak-banyak... go kak es!

SyafzMagz.com

Citarasa Rinduan said...

bagus tu kak ES..
walau baru terasa kak pro gitu....

tahniah

bersama kak Es said...

@ Sunah Mohammad
~akak tahu sunah dulu cenggini , kan kan kan
haha

~tahniah sunah...antara sifu akak ;)

bersama kak Es said...

@ SyafzMagz.com

~tiba2 membara dapat kata semangat dari syafiq..

..terima kasih banyak tolong akak :)

bersama kak Es said...

@ Citarasa Rinduan

~aduhai..ayu.

Pro tuuuu..ishh manalah pro punnn huhu

akak suka cara ayu ~ mesra alam..opss bloggers ;)

shopping2u said...

thanks kak :) nama akak pun ada kena tag gak kat segmen tu sbnrnye hehehe..

kalau sudi follow la kte :)

JIJI YU said...

cer akak wat dulu..nnti kite join..wat yg senang2 je la dulu..ehhe

azila said...

okla tu Kak Es..zla dah dekat 2 tahun pon masih suam2 kukumalu i,hehh..tahniahhhh:)

Sue's said...

tahniah akak, dah dua bulan...saya mengganas baru sebulan... :) kira ok la ni kak...dah femes dah ni...

Faradilla Rashid said...

Kak Es... kira hebat tu walaupun baru 2 bulan telah dikenali seantero donia...hehehe

Akak memang hebat...gedevassssss gitu

Melur Jelita said...

Buat je Kak es jelita!

azian said...

akak...

2bulan????tp akak mmg mantap laaa...maksud sy, blog akak laaa....akak pun mantap gak sbb boleh buat blog ni mantap gitu....rajin akak komen dan BW...sy ni kdg2 tak berkesempatan....huhuhu...

Nini Hartini said...

tak lama lagi boleh buat segmen sendiri. baru 2 bulan dah 270 follower. Tini 2 tahun pun follower lg sikit dr kak es. hehe

bersama kak Es said...

@ shopping2u
nnti akak singgah k

bersama kak Es said...

@ JIJI YU
nak cari sponsor la dulu...
sponsor ferrari ka sebijik...sedap juge haha

bersama kak Es said...

@azila
tak kira la hat 2 tahun zila...buat privacy.
tak tau pun kewujudan..
nah!! sekali org tau...fuyooo

suam2 la sangat dia tu ;)

bersama kak Es said...

@Sue's
akak saja je suka2 sue
best meramaikan kengkawan ni.
kalau nak dikejarkan pemes tu...huhu macam2 cara org buat,kan

kita sederhana jek

bersama kak Es said...

@ Faradilla Rashid

wllaehhh i like gedevasss

heheh...fara ni mmg tauuuu.
bila nk belajo kick boxing nih :)

bersama kak Es said...

@ Melur Jelita
tunggu la Hilman sponsor porsche dia Melur Jelita hihihi

bersama kak Es said...

@ azian
yan..syok2 je ngusik kengkawan.
mula2 BW innocent gitu, dah kenal sikit mulalah nak nyakat...

kalau dok dekat2 boleh tukar2 makanan kannnn

bersama kak Es said...

@ Nini Hartini
ala Tini..
jangan la cakap gitu...sedey la pulak. follower tu penting...senang nk BW
kalau dah 2 3 kali singgah , nnti org lak singgah umah kita. pastu blh jadi kawan.
kawan yg lama pun dilupa jgn.
akk newbie lagi ni. suka hinggap kat blog orang pemes :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

eh..2 bulan ke sis?wahh maknanya kita br kenal dlm sebulan kot?terasa dah mesra ngan akak.tq atas persahabatan ni ye sis

azian said...

kak es...
akak kat pasir gudang ke???
makcik sy duk kat kota masai....
kl umah kita dekat mmmg wajibul ngunnah laaa tukar2 lauk...heheheh