Pages

Tuesday, May 10, 2011

Pilih Bulu ??


Dalam dunia blogging ni , kebanyakan mereka menjadi sincere mungkin atas faktor

  • menulis blog ibarat menulis diari. 
  • Mereka menulis dari hati
  • menulis blog ibarat mencurahkan segala isi hati
  • menulis blog tidak di pengaruhi oleh mana2 orang..sebab blog ini blog kita sendiri.
Sebab berblogging lah ramai kawan2 yang mudah kita perolehi. Bila mengeluh, ada yang datang memujuk. Pujukan itu pula bukan atas faktor orang lain suruh, atau orang pandang so sebab itulah ramai yang dapat kawan baik dari blog. Pandangan yang cuba lontarkan juga dari pemikiran dan hati kita sendiri. Bukan sebab dengar cakap2 orang atau dipengaruhi

Berblogging juga, kawan kita tak pandang siapa kita secara zahir. tak tahu pun muka cantik ke tidak, hensem ke comot, kaya ke miskin.... ( yang ada gambar comel pun, mungkin hasil dari edit Cs5 ekeke )
semuanya terjalin dari hati.

Kalau kat alam realiti ni...mungkin ada yang nak tengok dulu sape kawannya. Naik kereta besar ke, makan kat restoran ke lepak ke kedai mamak. Pastu baru boleh jadi geng ..( konon ..nyampah aiii )

Tiba-tiba rasa bertuah sebab dapat ramai kawan dari berblog ni....korang memang TAK PILIH BULU . Banyak yang boleh ditimba dan dikongsi. Kalau kat luar rasanya susah juga nak dapat kawan2 yang macam kamu dan kamu.......


Thanks for being my friend . Love you ALL

17 comments:

en solo said...

love u t0o Kak !!!~
happy blogging...
;']

bersama kak Es said...

@ en solo
wahh..encik solo menunjukkan persahabatan yang erat. :) sukeee

Sunah Mohammad said...

semua cakap pasal persahabatan pagi ni yeee...:)

sayang sume kawan2 blogger~ bila nak jumpa kak es ni???

Manja (let it be my sweet name) said...

kawan selamanya :)

bersama kak Es said...

@ Sunah Mohammad
meh la sini kak Es belanja makan Char kueteow

bersama kak Es said...

@Manja (let it be my sweet name)
yeahh..friend 4ever

aizamia3 said...

seronok dapat ramai kawan.. ;)
macam2 idea, macam2 kerenah.. hikhikhik..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

sayang kak es..mmg dlm berblog kita tak pilih bulu.keh3.

akak..abaya adik tu tempah br 80 hengget jek.blh la kan?sesuai la tuk budak comot yg membelon ni..hehehe

YanaMIB said...

slmt meng-explore dunia blogging yeh =)

Melur Jelita said...

Salam Kak Es jelita,

biasa la dunia blog ini juga tak lari dari dunia luar sana selagi manusia yang menghandlekannya...Tetapi dapat kawan yang memahami, sangat bersyukur...walau pun di alam maya...

bersama kak Es said...

@aizamia3
berkawan biar beribu kan :)

bersama kak Es said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)
mmg tak pilih ekeke

80 jek...alaaaa, nak oder boleh?

bersama kak Es said...

@ YanaMIB
yeaahh..Selamat gak utk Yana explore dunia rumah tangga :)

bersama kak Es said...

@ Melur Jelita
sangat bersyukur dapat kawan cam Melur yang Jelitassss

Love u Melur

DrSinga said...

nak jadik kawan awak boleh ??
:)

bersama kak Es said...

@DrSinga
boleh2...ukhuwwah di perpanjangkan :)

mamawana said...

Saya suka kawan baik saya tapi kawan baik saya rupa2nya tak suka kat saya, dengki dgn saya. Jeles gila dia. She stabbed me from behind. dusssh... dusshh! dusshh!