Pages

Monday, May 23, 2011

JOM JOIN BLOGLIST MELURJELITA.COM BERSAMA AWAK SUKA SAYA TAK?


Awak Suka Saya Tak sebuah novelog yang menyentuh jiwa. Penuh dengan kasih sayang. Kalau nak rasa diri anda dihargai bacalah ASST ...
Bagi Mr.Right yang bermisai ke, berjanggut ke, berkumis ke.... kalau nak jadi macho dan cari cara/kaedah macamana nak jadikan diri anda dikasihi dan dihormati.....boleh la lepak kat Novelog ni.

Kalau lah semua Mr. Right boleh jadi macam ni.....adusssss..
semua jelitawan akan menjadi sangat jelita kepribadiannya.

Tak mau cerita banyak2..korang klik je kat gambar tu utk sampai ke rumah penulis. Lepas tu godek2 lah apa yang patut. Khazanah ilmu kat sana tuuu :)


Sedutan dari ASST :

Hilman ketawa.Suka mendengar Hilman ketawa. Alhamdulillah…akhirnya keadaan sejuk dan tenang semula.
“ Sebenarnya saya suka awak jealous.”
Aik…
“ Awak jarang nak luahkan  perasaan awak kepada saya…….bila saya suruh cakap pun , awak teragak – agak…sampai saya rasa seolah – olah saya memaksa awak. Malam ini, Amber punya hal, saya dapat mendengar rahsia hati awak terhadap saya selama ini. Sesuatu yang amat sukar untuk awak meluahkannya.”
“ Awak juga jarang tunjuk awak suka saya. Awak selalu selamba, buat tak hairan kat saya dan terkawal tingkah laku awak. Sesuatu yang saya hormati . Awak tidak gedik dan terkinja – kinja. Ciri – ciri seorang gadis Islam yang terdidik dan terhijab dengan nilai – nilai agama dan akhlak yang tinggi.. Bila awak jealous, awak marah , awak menangis….saya dapat rasa betapa kuatnya kasih awak terhadap saya. Itu tandanya awak sayang saya, saya merasa dihargai dan disayangi .”


4 comments:

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

salam kak es,
terima kasih, singgah blog fiza.... kasi up sikit ye. hehehe
terima kasih kembali ye kak....

missQaSeh... said...

jejalan dari ASST singgah sini..follow u.. jgn malu2 singgah blog saya..
>>>http://miesyablog.blogspot.com/

Golden Rose said...

oh saya suka hilman...opsss

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Kawan-kawan..Jom up traffic dengan join segmen terbaru dari Jamal nie.

SEGMEN BLOG REVIEW OLEH JAMALUDDIN.NET