Pages

Monday, May 9, 2011

Penangan Ben10



Tak tahu nak cakap ape lagi dah...
memang tak boleh nafi..kalau tengok traffic tinggi mesti tempias dari SINI


Buatlah entry kaw macamana pun ( perasan la )
tapi memang tak boleh celen.


Betullah dia buat segmen bukan untuk diri sendiri. Sape2 yang jeles suka buat ketupat kata dia nak fofular, cari traffic tapi hakikatnya.... dia nak membantu . Kalau korang rasa tak nak join, ok
Dok diam-diam dah.
Tak yah cakap apa..tapi yang pasti orang yang join tahu apa yang dia dapat.

Nak kata apa lagi .... THANK YOU VERY MUCH BEN

Hot Choc for U

buat dengan Chef Google

P/S : cik la dah ok?

4 comments:

JIJI YU said...

kak es..ahah..pes taim ni tau kat blogger.com pon leh tgk stats..ahahha..mmg batak toll..

bersama kak Es said...

@ JIJI YU
batak eh? hahaha
ko ni ngade buat sengal. pasal tipon pleh tanya anak murid..pasal blog ko seru je...kang ramai la yang nak nolong

Sunah Mohammad said...

saya pun nak gakkkkkk hot choc tuu!!!

bersama kak Es said...

@Sunah Mohammad
errkkk..budak kecik tak boleh minum! nanti badan berketul ekeke