Pages

Tuesday, July 12, 2011

Segmen bersama Khalis


To be Honest ... baru je kenal blog Khalis ni.
Rasa2 macam nak melekat kat situ bila free time..

Yang lain tu Kak Es tengok biasa je...
tapi tgk dekat pageviews  .... fuyoooo !! macam blog Tiffin biru la,
nombor kat pageviews tu bergerak-gerak.
Macam gerakan saat pada jam lagaknya..

yang lain2 tu tak tahu la nak komen apa lagi dah 
kalau blog kak es ni macam langit dgn bumi laahhh haaii..

Anyway sape2 nak join .. 
jom la klik SINI

2 comments:

H.J said...

belog kak es doh tengah2..aha

mykhalis said...

tq sbb join.. leh tanya..berapa lama kenal blog Khalis ni ek?hehhehe..