Pages

Saturday, July 9, 2011

HILANG MOOD jumpa blog ini ...

ihsan Google


Rasa macam nak nangis je...

Sungguh !! Hilang mood hari ni.

Menyesal !! kenapa jumpa > BLOG INI <

15 comments:

NadiRah said...

erk....speechless.... -.-

Melur Jelita said...

Tak berani nak klik! takut menyesal juga..ha ha ha

Faaein Talip Roy said...

As-salam...

saya pun sedihlah kak.. sy ada dengar berita pasal ni.. tapi masih tercari-cari bahan bacaannya..

thank's akak.. sudi share.. biar buka semua mata rakyat..

alangkah baiknya jika digunakan pada saluran yang betul..

sangat-sangat kecewa!.. =(

ita said...

rakyat disuruh berjimat tapi diorang ber joli sakan ngan duit rakyat....

JIJI YU said...

paling tak menahan elaun pariking tu

cleverspider55 a.k.a alam1cinta said...

mmg dah di agak pun..

Latest entri:
Posisi Seks Berahi Habis!
Kalau sudi jemput ar baca.

Nida said...

As-salam Kak Es..

terima kasih kerana sudi jengah saya di bumi Albany... salam perkenalan dari saya..

Kak Es tinggal di Pasir Gudang ye... bonda saya tinggal di Masai..:)

Acik Erna said...

kak ES,,bukan setakat hilang mood..

aizamia3 said...

kak Es..
ni bukan hilang mood dan kak Es.. rasa aaa.. rasa.. ggrrrr...

azieazah said...

RM17 juta? gilo ko apo?

itu bukankah duit kita tuh? kan? kan?


Sembilan Haribulan Julai: Rupanya Aku yang Terkulai...!

HAZWANmohd said...

bersyukur lah dgan apa yang kita dah ade dan dikurniakan do malaysia ini ye..
tak perlulah tak abes2 nak bukak aib org lain..
ape yg die dapat tak taw lah...
erm.

zanafahmi/PB said...

dah baca sebelum kak es jumpa...hehe...mmg amat menyakitkan hati. ni la yg zana dan hubby selalu sembang, tapi sbg rakyat biasa...siapa la kita kan? bersuara sikit, lokap la pulak!!

FasiHaH SupiaN said...

melampau2 kot..............duit sapa tuh????hailaaaaaaaaa

Nur Hawa Mohd Zin said...

jadi silent rider je kak..bace tak pe...susah betul skunk ni..sana cakap lain sini cakap la..waaaa

Sunah Sakura said...

hurmmm...