Pages

Tuesday, July 12, 2011

31-7 Birthday Giveaway!



Adik2 muda belia (muda sangat2) ni buat giveaway..

Kalau tak dapat hadiah ... siapppp korang hehehe


Sunah , 10tahun beza umur dengan kak Es.
Masa sunah baru lahir tak kenal dunia, time tu kak Es dah naik basikal keliling kampung.
dah main Police Sentry ..
panjat poko jambu air kat belakang rumah ...

Sunah .. baru keluar dari rahim ibunya ... tak nampaklagi  warna indah pelangi time ni.

Sekarang ... dia punya ayat2 chenta ,
kata2 motivasi ,
cerita dan nasihat ,
jadi bahan rujukan kak Es pulak ...
kak es dah lama kenal orangnya sebelum kenal blog sakura tu.
teman tapi tak mesra.
Jumpa kat blog lagi mesra .. pasni kalau jumpa kat luar mmg wajib peluk budak kecik ni hahaha
adik kak Es yang bongsu umur tak jauh beza dengan Sunah.

Cik pulau ... dah kenal masa join survivor sakura
tapi masa tu bukan sebagai kak es ... sebagai tuuuutttt
pernah in group dalam survivor tu kira kenallah kannn hehe

Cikali dengan gadis Melayu ...
belum pernah bermesra.
Mungkin ini titik pertemuan 
salam ukhuwwah kak es hulurkan...

~ Doa dari kak Es untuk kalian
Moga diberi KEBERKATAN umur sepanjang usia kalian
Dimurahkan rezeki dariNya
Dirahmati sentiasa... ameen

Sape nak join sama ... silalah klik gambar banner yang lawa tuu :D




4 comments:

H.J said...

kalo kak es dapat GA ni..kak es belanja kek gulung eh...hehe

solomolo said...

good luck kak !!!~

gadis melayu said...

salam perkenalan.. terima kasih kak.. amin atas doanya..^_^

Niena Pengembara Ilahi said...

gud luck ye kak es :D