Pages

Tuesday, July 19, 2011

BEN ASHAARI ,AKU PILIH 3 BLOG INI KERANA



Blog pilihan kak es... ececehhh


  • blog Qiut Mummy & Her Lovely Family
    diberitakan first time join SEGMEN BEN
    blog ini cerita tentang family : anak + Suami + dirinya sendiri
    lebih kurang bersantai2 jugak la sharing cerita.. Blog ni dari tahun 2010 bermula dari blog BIZ tp sekarang lebih kepada personal.
    Pinky Momma menjadi pojaan hatinya ..
    !! korang kena singgah sebab tuna rumah seorang pakar bubur bayi dan juga kecantikan !!
  • blog UbiBadok 
    blog ni harusssss korang singgah sebab pertama dia dah renovate rumahnya menjadi sangat LAWA nampak sangat kesungguhan si ubi ini utk menjadi blogger yang tegar.
    Paling rugi kalau tak singgah .... blogger ini antara yang terrrrRAjiN berblog walking. Baru je naik entry.. dah ada dia kat situ. sungguh Kagumm tau ~
    tak rugi jugak korang nak share ilmu kerana perjalanan yang jauh ke Mesir itu mgkin byk mematangkan si Ubi ini... dialah HAFIZIN JAMIL
  • blog pilihan hati kak es berikutnya ialah PILIHANHATI laaa.. hehe
    first time klik ke blog tu.. apa yang istimewa.. sebab dalam merapu tu ada Ikan Kerapu..
    kak Es suka ikan kerapu.. hahaha
    cikgu ni nak berkongsi something yang USEFULL utk kita... so apalagi jom la pakat2 jejak
kalau ikutkan semua nak Kak Es terjah... insya ALlah kayuh perlahan2... sebab dah berdatimmm dgn blogger yang dah komen di entry kak es utk kak es terjah habes-habesannnnn...

HAPPY BLOGGING

12 comments:

JIJI YU said...

si ubi badok tu..pelajar cemerlang spm..dah tu dapat mesir..sekang ni dah belajo kat madinah akak oit..

sarah-najwan said...

selamat berkwn2 maya deh..terjah menerjah amalan mulia..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

nak kenal ngan blog pilihan kak es..ubi gadok saya dah kenal

Citarasa Rinduan said...

yes............
ayu nak terjah lah

H.J said...

kuat je puji kak es..kita pom buat kak es sebagai blog pilihan..haha..time cuti ni je kuat dok komen..nanti dah start sem..tak tahu la..aha

al_hakim said...

terima kasih kak es..ade juga yg sudi pilih sy kan..=)

diana said...

tiga2 tu blog yang saya belum pernah pi..:)

FasiHaH SupiaN said...

dua kenal dah kak, yg pertama tu tak kenal pulak....terjah2

AMMAR YASIR said...

Skodeng sini jap

CoklatChef said...

ishh...terjah blog pun ada jugaj ye...

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

ASSALAMUALAIKUM SEMUA..

Jamal singgah sini sambil bawa buah tangan untuk korang..:-)

CARA MUDAH DAPATKAN 500 UV SEHARI

QiuT Mummy said...

tq2 cz plih blog sy.... :)