Pages

Tuesday, July 19, 2011

BEN ASHAARI AJAK PILIH BLOG


Blog Bersama Kak Es was born on ApRil 2011
baru berusia 4 bulan ..

Blog ni simple dan banyak sharing moment
Tak terlalu formal..
Jika Kak Es dapat sesuatu yang rasanya boleh dikongsikan untuk kebaikan bersama..
Kak Es pun coret la kat sini.

Ataupun maklumat yang kak Es rasa nak simpan
untuk tatapan anak cucu cicit piut miut
Kak Es nanti...
Pun kat sini juga Kak Es lakarkan...

Sharing is Caring = LOVING

Kenapa ??? kena singgah...
Sebab we can share ALOT of Things HERE..
Kalau sudi singgah , singgah la... tak de paksaan :)

13 comments:

H.J said...

tatapan utk anak cucu eh..haha

Niena Pengembara Ilahi said...

:D nina suka je singgah sini wlau kekadang tu tak tinggal jejak :)


:)

Kakzakie said...

Dah selalu singgah dan baca pun...

Aku Ibu Muda said...

wahhh..baru 4 bulan ye kakEs...kufikirkan sudah lama....hihih

BiNtaNg HaTi said...

dah selalu juga jenjalan kat sini...:)

Ezad Skytech said...

selalu jadi silent reader je kat blog ni...hee...sama la..start blogging bulan April jugak...(^^,)

Luqaz™ said...

Salam kenal..
singgah dari segmen abg ben.. sy join jgk.. jom singgah sini -> Ben Ashaari Ajak Pilih Blog

fahmie firas said...

daripada segmen Ben Ashaari jugak :)
Singgah sini dan follow..
nice blog :)
kalau free jemput singgah ke blog saya, boleh bg nasihat or comment.

http://fahmiefiras.blogspot.com/

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

saya pilih blog akak

TeAqArH said...

terjah dr belog ubi..^_^

Zul Fattah said...

skodeng2..

http://zulfattah.blogspot.com/

rara pinkmafia said...

hai k.es,rara dtg dr blog LM ni.hehehe.follow =)

wanie wonek said...

singgah n follow sini

http://waniewonek.blogspot.com