Pages

Saturday, July 16, 2011

REVIEW BLOG : Ezza Kacak untuk JIJI


Kak es ni tak pandai nak review blog orang..
tapi dah belajo dgn ostad jiji so kena la buat jugak homework
kalau tak nanti kena sebat !!

Kacak tu yang tak tahan tuuu hehehe
Anyway she's a CUTE gugurl
nak kata kacak tak de misai kumis ... hehehe

Blog Ezza senang nak ditembusi , maksud kak es tak lambat la nak loading.
So akak sukaaa !! kalau lambat , tak berapa suka sebb tak suka nak tunggu lama2
Very SIMPLE but NICE

Cara penyampaian macam orangnya ada di depan tgh bercakap..
ayat2 yang poyo dan senang nak paham...
suka laaaa!! nampak la kat situ perwatakan dan identiti remaja si Ezza ni

Tu je yang Kak Es mampu buat.
To Ezza .. happy blogging.
Even nampak macam havoc tapi there's still SOMETHING there.
Keep it UP !!

4 comments:

H.J said...

best kak es review..hehe

i'm ezza haniza said...
This comment has been removed by the author.
i'm ezza haniza said...
This comment has been removed by the author.
JIJI YU said...

sungguh matang cara review ni..ekeke