Pages

Thursday, November 24, 2011

TAK SABAR RASANYA NAK RELEASE HADIAH NI...



 Kak Es nak cepat2kan tamat contest ni ...
 Boleh ?

 Dah tak sabar rasanya nak release hadiah kat you all.

Okey ... HARI ISNIN adalah HARI TERAKHIR untuk

  GA TANDA PERSAHABATAN


Hari Selasa pengumuman untuk peserta bertuah.
Next pastu kak Es terus pos untuk pemenangnya k...

Harap lepas tu persahabatan kita berterusan dan berkekalan walaupun di alam cyber.
Sentiasa saling ingat mengingati dan berkongsi cerita ok....


4 comments:

Eera Shera said...

x sbr nak dpt hadiah ni..huhu

Namee Roslan said...

eee geramnya !! hehe nak jugak !

FasiHaH SupiaN said...

nak kak, baru nak duduk dengan tenang sebentar dah lama tak rasa relax skjap camni, bru dpt tgk cni..

eylaaa's here said...

bagi sini la yerrr nak nak hehe