Pages

Saturday, November 19, 2011

Hati-hati makan buah


Till now mulut masih tak nak dengan nasi.
Apa boleh buat...makan je seangkatan karbohidrat yg boleh.

Paling sedap makan buah ..ada masam2 manis.
Tapi roti letak serunding ikan, pastu picit mayonis pun sedap !!

Masa makan buah kena hati2...takut makan yang ini


.

..

...

......


.............



...............................


CAAAAKKKKK !!!!

9 comments:

ainnoraini said...

Hahaha harus kenyang sampai 2 hari bila dah termakan mcm tu...

Geli la plk bile nengokknye tu...

senyumSOYA said...

yang tu yang x mou tu...mau nya ilang feel nak makan.

Munnafendy said...

eyyy yeeekkk besau gedabak! terus mati selera

Namee Roslan said...

ee nak termuntah sy tgk ulat tu :'''''''( eee. kalau termakan, trauma kot.hehe

JIJI YU said...

ish..bernafsu ni

MulutPayau said...

hehehhehe....tak tahu nak kata apa...

mas saari said...

huhuhu...kalau termakan tu mahu setahun tak sentuh buah!

CikSyazwaniAziz said...

err.. tokojut den... hahha.. eeii..xlaluu...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

pernah kena...huhu