Pages

Wednesday, November 9, 2011

Minggu Terakhir EXAM



Minggu ni merupakan minggu terakhir anak2 murid menghadapi peperiksaan. Minggu terakhir untuk paper Dinniah ( subjek agama )

Kak Es tengok relax je diorang ... harap wajah2 relax tu berjaya dengan cemerlang. Bukan relax sebab tak nak pikir. Biasa lah ..sek rendah..
tapi ada juga yang nampak stresssssss... tak ramai la
yang paling terror biasanya dia tak buat camni


even dia dah siap. Biasanya kalau macam ni...samada dah malas nak pikir atau main tembak je hehehe

Moga segala ilmu diberkati..
sebagai guru, kak Es yakin semua guru2 telah menghalalkan apa yang telah diajar.

Moga dapat jawab dengan tenang dan cemerlang..

P/S : minggu depan last sekolah pastu dah boleh bercotiiiii 


8 comments:

Kakzakie said...

Budak-budak nak cuti sekolah mama/papa pun sama merancang nak cuti juga. Jeleslah...

mas saari said...

tulah kak!
tak sabar nak tunggu anak2 cuti sekolah, tak payahlah sibuk pagi2 ni iron baju dan buat breakfast...heheee

rehat sebulan!

Sunah Sakura said...

all the best ye buat anak2 akak~

Citarasa Rinduan said...

chaiyok...........

adik ayu nie ada exam besor.. SPM....
LAGI kecut perut ayu.. hhhahaha

gedek! said...

teringat dulu....

baling buah dadu!

MulutPayau said...

memang tak sabar nak tnggu cuti sekolah...tapi mnggu terakhir ni mmng bz betul...macam2 nak kena siapkan...

p/s...thnks fllow saya...saya dah lama fllow blog kak Es......

Anaa said...

kak es, dulu saya selalu buat gitu taim peksa.. baring2 nak carik idea..

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk tau haha