Pages

Wednesday, November 23, 2011

Guru Yang Kreatif


Colourful !!
Cheerful !!
WONDERFULLLLLLL !!

Cantikkan...??? Dah lama nak up entry ni since my students buat jamuan akhir tahun last week. Tapi dah sibuk je memanjang. Hari ni godek2 folder nampak la gambo ni.

Students dah siap kumpul duit untuk jamuan pastu diorg dgn bangganya nak kasi cikgu hadiah. Pastu diorang suruh la kak es as their class teacher suggest hadiah nak kasi cikgu.

Cari punya cari...kak es berkenan blog  CIKGU KREATIF ni.
Sesuai pulak tu dengan bajet 2011 students. Apalagi cepat2 la kak es order.
Untuk cikgu2 tu termasuk juga la kak es hehehe
Bertuah sungguh kannnnn.
Cikgu lain sume surprise tinggal la cikgu ni tak surprise sebab dia sendiri yang order keh keh keh

Apa2 pun terima kasih kepada CIKGU KREATIF kerana menghasilkan seni tangan yang sangat menarik ini.
( Kat student dah ucap Arigato dah ... )

Bagi sesape yang berminat nak tempah boleh la ke blog beliau dengan klik kat ' CIKGU KREATIF '

Kak Es nak tempek jugak keychain chumell ni kat sidebar blog....
bila2 masa you all nak feel free to click OK.

P/S : Suka tengok kreativiti utk cari wang saku :)
Moga Allah murahkan rezqi kita semua

4 comments:

Eera Shera said...

comelnye...

tangan sy tak kreatif..umpama tikus membaiki labu..haha

MulutPayau said...

comelnya.....mmng kreatif betul...
kalau orng kreatif, mmng boleh buat duit....

Kakzakie said...

Sungguh kakak pun terpikat juga. Cantik... menarik...

mas saari said...

cantiknya...sangat kreatif dan teliti orang yang membuatnya!