Pages

Tuesday, November 15, 2011

Tak cukup UMUR tak boleh OK !!


Jadual ni khas untuk mereka2 yang nak duit tabungan membiak dengan SUBUR.... 23% profit ok!!
 kalo nak compare dengan ASB 5-6 % .
dan paling BEST disahkan syarie oleh Islamic Fund.

Takyah dok pening2 kepala nak kluakan duit gaji untuk invest. Auto invest  dari akaun 1 ...sedar2 je 6 tahun kemudian duit dah berkepok....

Sape nak join jom !!

SMS kak Es pun boleh atau private message pun boleh kat FB Kak Es

15 comments:

JIJI YU said...

kita simpan emas kat kuwait finance..mmg berbaloi

bersama kak Es said...

emas memang sangat berbaloi :)

Ko ttambah la satu lagi Ji...potongan dari akaun 1. tak yah cash money pun tp boleh bertambah duit tu

Namee Roslan said...

kak es!! saya pun tengah kumpul semua duit yg sy kumpul online ni n nk masukkan asb nnti !! hehe. nk menabung untuk mse depan ! :)

bersama kak Es said...

@ Namee Roslan : asb lambat sket berkepok. PM kak es bagi cepat sket berganda2 nak ??

ainnoraini said...

mcm best jer..tau-tau duit dah banyak kat dlm acc...

buat pelaburan emas pun jugak kannn...

bersama kak Es said...

@ ainnoraini : tu la kannn..tanpa sedar tup2 dah byk, sape tak SYOK.

bagi yg mampu beli emas diorg sure happy. Yang tak mampu pun masih ada lagi peluang nak bykkan duit. yang penting cari!..kan ain :)

FasiHaH SupiaN said...

MAA Takaful ke kak? pulangan 23%? ade majlis penasihat syariah tak?hehehe

cik cek said...

Menarik je..camna caranya ni ek...

iSWa said...

Sgt menarik.. jom pakat ramai2 contact Kak Es (",)

mas saari said...

wah...menarik dia!
tak sedar je dah banyak duit dalam akaun..

azian said...

mmmm...kak es...ni public mutual ke???
sy 29tahun...rasanya lebih kot ...

bersama kak Es said...

OK KAK ES JAWAB OVERALL EKK

YG KAK ES JOIN NI SYARIE. DILULUSKAN PERTUBUHAN SYARIAH... FUND NI TAK LABUR KAT TOBACCO OR ANYTHING YG TAK SYARIE..

23% ?? YUP...AND MORE THAN THAT :D

TAPI BUKAN PUBLIC MUTUAL..PB . SETAKAT NI YG NI TINGGI LAGI ..

APA DIA??? NANTI KAK ES CITE PANJANG..PM OK. YG DAH PM TU THANKS SO MUCH !! NNTI KITA GO FURTHER... TAK RUGI BEB !!!

nurdani said...

asb lambat.huhuuu

azieazah said...

Apa kata Bank Negara...?

selalu dengar, kalu orang invest camnih, Bank Negara mesti kacau. Siasat itu ini... leceh la.

bersama kak Es said...

pelaburan ini digalakkan dan tak kacau. memperkembangkan ekonomi negara juga :)