Pages

Saturday, November 5, 2011

Lovely Keychain Holder


RM 10 including postage

Pre - order



Inilah function benda ni.
Boleh gantung-gantung... it's so cute.

Nak buat present pun sangat berbaloi.
Orang pompuan memang suka benda2 cute dan usefull cam ni.




Dah sangkut, kat dalam tu boleh la nak gantung pendrive ke, kunci rumah ke, kunci kereta ke.
So bila time nak cari takde la asyik nak menggeledah je. Dah dok geledah habis berterabur barang2 lain...malu nya. Maklumlah dalam handbag kita tu serba mak nenek ada kannnnn...

Dah ada keychain holder ni...boleh la kita well manage our stuff inside our hand bag.
Plus kalau nak sangkut kat mana2 pun sesuai dan sangat cantik.

Sapa2 yang berkenan boleh SMS kak Es untuk tempahan. ( 012-9959046 )
Nak hadiahkan utk mak , kakak, adik , isteri pun boleh kak es post kannnn...


5 comments:

Bro Ahmad said...

kak ess berniaga benda ni ke..hmm

salam kenal

era kecik said...

wa.. cantik :)

Namee Roslan said...

cantiknya :D

MulutPayau said...

cantiknya........kalau letak kat h/bag pun sesuai jugak ni...

iSWa said...

Comel sgt2 keychain ni.. terima kasih Kak Es atas hadiah persahabatan ini.. InsyaAllah, tgk key chain ni, wa doakan akak eh.. Sape yg belum ada, jgn malu2 order dgn Kak Es (",)