Pages

Tuesday, April 19, 2011

Tak dak ghoje..cari ghoje

Semalam akibat dilanda keboringan yang tak tahu lah kenapa....

Anak-anak macam tahu je camne nak bagi ummi mereka release semula.

"Umi, jom la kita gi swimming...Nanti kami siapkan apa2 yang patut OK!"

Lalu dengan hati yang berat Best sebenarnya...kami pun bertolak la ke tempat yang boleh kodek-kodek berenang ala-ala duyung. Walaupun dah petang..tapi oklah...time tu dah tak ramai manusia-manusia.

Anak-anak mula ceria bila tengok si ummi tersenyum bahagia...

Renang dan air satu terapi yang baik bila kita TENSION !!

Yehhaaaaaa......


Anak-anak yang paling ENJOY !



Si kakak berendam macam si Itik


Puas hatilah dapat berendam....

P/S : Galakkan anak cintakan sunnah Nabi

10 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

lama dah tak swimming sejak peknen..haha.lama kan ka es.plan ptg ni..tp tgk la cuaca...rasa bdn cam tak sht la..org len panas..LM sorang jek sejuk ni..haha

zacky ~786~ said...

waa.. lama den tak berenang.. teringin plak.. bila tgk gmbar2 nie.. huhu

ayie said...

mama..nak join juga ..hehe

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

Nini Hartini said...

jeles :(

hehe..

bersama kak Es said...

@ Lydia Miza(Aidyl Azim)
swimming ni baik sgt utk kesihatan. Kalau LM nak swimming tunggu la dah cecah 4 5 bulan.

pernafasan akan menjadi lebih baik

bersama kak Es said...

@ zacky ~786~
yuk..berenang ~

bersama kak Es said...

@ ayie
berenang tapi aurat kena jaga jugak okesss :)

bersama kak Es said...

@Zuwairi Aiman
terima kasih atas kunjungan..

bersama kak Es said...

@Nini Hartini
sekali sekala je kasi Tini jeles hehe