Pages

Saturday, April 23, 2011

BEN ASHAARI CARI BLOG LAH !



Nak join klik gambar okess :)
Sape pangaruh kuat saya...hmmm

Ni dia first time Kak Es berblog, kat sini la selalu lepak-lepak.
blog dia sangat kemas. pastu kadang2 pengisiannya boleh buat kita terpukul, kadang2 rasa nak nangis, kadang kadang tu terkekeh ketawa. Macam kawan dia cakap la..blog ini secukup rasa. Teguran dia pun sangat posotif.
blog ni pulak sebab kelakar dan cerita2 teladan dalam kehidupan seharian. Cara teguran dia pun berhikmah. Paling Kak Es suka sebab dia mudah ditegur. Ada Entry yang si comel ni cerita tentang make up dan ada yang menegur agak panasss tapi dia tak delete malah boleh terima dengan baik. memang salute laaa
Ohhh..Ahamad Albab ni sebab blog ni bagaikan harta bag dirinya. dah tu pulak tak kedekut. Di ajaknya ramai-ramai mengumpul harta. hehehe

 ada lagi .. yang ni dah lama saya jadi silent reader dia. Sebab masa tu tak pandai masak hahaha Chef saya. Yang ini dah lama saya follow dari zaman takde lap top sampai ada laptop. Takde blog sampai saya buat blog. mak , adik, makcik saya semua dah bookmark blog si empunya tangan menjadik ni.


Sumber inspirasi saya...
Jelita : Yang ini tak tahu lah nak kategorikan dalam bahagian mana. Tulisannya sangat terkesan. walaupun pedas ke, lembut ke, tetap membuatkan hati saya terikat. Yang peliknya..gambar takde punnn..tapi tetap ada tarikannya. Nak2 pula dengan Novelog yang mengancam tu . owhhh sungguh memukau

22 comments:

Farah Hanim said...

hhi salam ukhuwah kak ^^,
follower ~

cik gege said...

dtg jengah-jengah kak es....=)

azizul said...

sinngah dari segmen..selamat berkenalan

Entri Terkini; SEGMEN: BEN ASHAARI CARI BLOG LAH ! | AZIZUL HAKIM

nur said...

kak es.. selamat berblog ye..

solo molo said...

singgah dari segmen Abg Ben...


http://solomolo.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

~C-K-K~ said...

Blogwalking kat sini... dtg dri blog ben ashaari... selamat berblogging...^^

http://jomkongsistory.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

fuuyooh said...

salam kenal.. n follow.. dtg dari blog abg ben..hehehe
Gula-gula benci dengan aku

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

nadiemsharmz said...

salam....
golek2 dari segmen incik beng!
hepi blogging!!!....

osHin said...

singgah dari blog ben :)

4k3m[PIJA] said...

singgah dari segmen abg ben =)
salam kenal...
keep blogging yarh !

Pembawa_Wacana said...

PW tinggalkan jejak di sini...:)

Sal Saari said...

intai sini...

fashah84 said...

salam ziarah dr blog abg ketul...

semoga terus berjaya dalam dunia blog..:-)

NiSha said...

salam santai dari segmen abg ben..

Nisha singgah and follow sini..

http://heandsheloves.blogspot.com

mas saari said...

salam singgah n follow sini!

Mas datang nak intai2 siapakah sumber inspirasi anda dalam berblog..

mizzkechique said...

salam ziarah dan balas kunjungan... bersantai2 kat sini... :)

mizzkechique said...

salam ziarah dari segmen abg ben.. salam kenal.. =)

Syuxer said...

singgah dari segmen ben ashaari(segmen awok blogger baru yer)..:)


http://syuxermelankolia.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

Melur Jelita said...

Salam Kak Es jelita,

wah tak sangka blog saya jadi sumber inspirasi kak Es jelita yang bijak laksana.

Terimakasih ya Kak Es jelita kerna menyukai blog chokia saya, yang tanpa gambar tanpa nama.

Happy blogging

bersama kak Es said...

@Melur Jelita
camne tak jatuh cinta kalau dah hari2 menepek tunggu Hilman & Intan jek.

happy blogging ..

Lulu caldina said...

Lulu datang up trafik blog ni..lawa blog..*wink