Pages

Wednesday, April 13, 2011

Ingat !!

Assalamu'alaikum bloggers semua

Masing2 punya entry sangat kreatif. Dari yang menjadi pengulas berita, menceritakan suka duka kehidupan, memberi peringatan dan teguran.....menghasilkan karya seni novel dan puisi.

Kak Es sangat seronok membaca. Agak leka hari ini berblog walking ... sedar2 dah lari schedule hari ni. Hahaha

Banyak Kak Es dapat tentang kehidupan even dari blog sahaja. Kisah yang menyayat hati pun ada. Kalau kita rajin mencari pengisian...rasanya mudah sekali kita nak dapat. Klik je kan...

Tak kisah la dari mana sumber pun yang kita dapat, kita patut bertanggung jawab dengan apa yang kita tuliskan. Jangan kata blog ni aku punya...suka hati aku la nak tulis apa. Tapi kena ingat kan dah dipesan, even sebesar biji sawi pun akan naik ke atas neraca timbangan. Perkongsian yang menarik dan bermanfaat , wah!! ganjaran pahala la imbuhannya.

Ok, masih perlu menghabiskan tugas2 yang tergendala. Tulis (type) lah apa sahaja tapi ingat tulisan kita lebih tajam dari mata pedang. Impaknya cukup hebakk !!

5 comments:

qucachahir said...

betol..betol..betol..
saya banyak dapat ilmu dalam berblogging.. ;)

Nini Hartini said...

betol..betol..lagi2 bila tau blog kita ada readers.

kita akn cuba pastikan agar pengisian bukan sesuatu yg tidak mendatangkan manfaat.

tini mg suka blogwalking. tp sgt x suka baca blog yg asyik nk gaduh je kejenye. huhu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

kak es..tq dtg blog LM..tak sangka kak es tau LM peknen..terharu ada insan sudi baca blog LM..tq sis

bersama kak Es said...

@ Lydia Miza(Aidyl Azim)
LM, blog LM dah lama Kak Es follow. sangat telus hehehe

Kak Es pun student UiTM jengka. Suka dengan budak Dpim

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

kak es..hihi..tq kak es..alamak.kak es baca kisah DPIM gak ke?hihi..malu nyer LM!