Pages

Friday, April 15, 2011

1st GIVEAWAY UJANG


Kutuk ?? wahhh ini yang best ni.
Gini lahhh...Kak Es ni bukan ape..mmg pantang betul la kalau orang suke kentut kentut ni. Macam tak reti lak nak hormat orang tua2 macam Kak Es ni. Ko kan.... hahahaha

Tak de lah..gurau je. Blog ni Ok sama Ok dengan blog Yana MIB. Boleh nampak la siapa tuan empunye diri bila baca dan belek2 blog ni. Mmg ko kuat kentut kan? Aiisshh..

Ada ilmu, ada info kadg2 lawak walaupun sesetengah tu agak keterlaluan tapi masih ditahap boleh diterima akal. 2% je punnnn.. ( ko suruh akk kutuk kan?) tu pun tajuk je hebakkk..dlm entry takde pun. ~ngeee

Tu aje la dari akak ni..bak hadiah cepaattt!!

nak tag 

Follow..ooo, dah lama baca tapi lupe follow. ok I followww



2 comments:

qucachahir said...

gud luck kak es.. ;)
thank tag oke..

solo molo said...

singgah dari blog abang ujang...
abang katanye...
hahaha...
good luck ya !~


http://solomolo.blogspot.com/2011/04/giveaway-ujang9897.html