Pages

Monday, April 18, 2011

Cuti yang terisi :)

Cuti bersama anak-anak terapi jiwa bagi Kak Es.
Setiap hari dengan rutin hantar/ambil dari sekolah, masak, kemas, Blog!! huh..!
Weekend kena ubah sikit supaya hidup ini tak jemu..

Anak2 pun tak boring dengan aktiviti yang sama,,kan? Hidup kena seimbang dan bersederhana dalam segala hal. Kalau ada yang terlebih tu....tak kena sudaaaa

So entry simple ni untuk aktiviti kak Es bersama anak-anak


nak kata ape lagi kalau dah membumbun cam ni....sedapppppp :)




Lepas ni nampak gaya kena belajar la nak men'twist'kan potato ni....



Layan archery...best gak. Boleh bantu kita untuk fokus 


Jom pakat2 cycling jommmm!!!




4 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ABC tu sgt menggoda..

Cik Cempaka said...

sonoknyer gie memanah, teringin jugak

Spiralpotato itu sangat mencairkan air liur =)

bersama kak Es said...

@Lydia Miza
alamak!! don't u ever say 'Akak! adik ngidam.." huhuhu

ala..biasa2 je tu. taste dia sama sebijik! cam yang LM makan kat restoran Indo kat Qatar tu hehehe

bersama kak Es said...

@Cik Cempaka

sangat la sedapp.
Memanah tu mmg best sgt. Gi sekali pastu nak gi berkali-kali :)