Pages

Thursday, April 28, 2011

Jom Join Bloglist Jamal


Jom Join Bloglist Jamal

Kenape nak join bloglist Jamal ni?

~ Kak Es nak luaskan jajahan. he he he
gurau je. Nak perpanjangkan silaturrahim sesama blogger. Kak Es suka membaca dan cuba mengaut segala input yang boleh dikongsi sesama blogger. Bila baca penulisan dalam blog, seringkali Kak Es akan dapat ilmu baru. Tak kisah lah....cara nak pikat suami ke, cara nak didik anak ke, cara nak make up supaya tak menjelekkan suami ke (kat rumah aje lah ye..) Tutorial ke... pendek kata apa sahaja akan Kak Es baca..pastu filter lah. Yang mana berkenan simpan... yang tak sesuai lupa kan.

Blog Jamal ni...simple macam orangnya yang simple tapi berinfo. ~suke

Sape2 yang nak tambah lagi kenalan among bloggerssss..let's it join HERE

5 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

mesti blognyer hebat kan kak es..wahh kak es pun suka masuk blog kak melur gak ye?

bersama kak Es said...

@LM
blognye simple tapi byk info.

Blog Melur Jelita tu Kak Es kenal dari blog adik lah hehehe

kak Es pun selalu terserempak (ceh, macam jumpe betul ) LM kat situ tgh dok melayan kerenah hilman & Intan ha ha ha

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Salam Ziarah dari Jamal dan Terima Kasih Jamal ucapkan sebab Kak Es sudi join Segmen Bloglist Blog Jamal yang tak seberapa tue..

Jamal dah verify entry nie dan link ke Blog Jamal sekali. Dan penyertaan Kak Es telah Jamal terima dan boleh tengok kat sini ye..

SENARAI PESERTA SEGMEN BLOGLIST BLOG JAMAL

cik gelong said...

BW dari blog Jamal..

kisah life saya

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Jamal dah ade Domain baru tau kawan-kawan..

www.jamaluddin.net