Pages

Saturday, April 16, 2011

Leceh la perempuan ni!!

Assalamu'alaikum semua..salam sayang dari Kak Es

Ceria sokmo ok ! walaupun gggrrrrrr sebab ada makhluk kata perempuan ni leceh!!

Uiikkkk...leceh ek..apa yang lecehnye. Kalau kena cara melayan perempuan (isteri)..aduhhhhh layanan yang isteri balas berganda-ganda tau. Kalau kamu layan dia bagaikan puteri , perempuan ni pantang, dia akan lebih melayankan kamu sebagai raja.

Memang tak banyak songeh lahhh!!

Meh dekat sikit Kak Es nak bagitau All that WOMAN want...


Plain looking husband

normal simple ring



 small wedding party


 honey moon at any place

small house for the kids to run around

lovely children


husband is a family man

but work hard


small car for shopping


another car for kids


shoes for each collection


some nice outfits

a bit of cosmetics
 a bit of make up

overseas trip once a year


more often on domestic trips


dinners
 present occasionally


......finally some securities


That's it ..... WOMAN NOT DEMANDING AT ALL!!!  :P


Dihiaskan (dan dijadikan indah) kepada manusia: Kesukaan kepada benda-benda yang diingini nafsu, iaitu perempuan-perempuan dan anak-pinak; harta benda yang banyak bertimbun-timbun, dari emas dan perak; kuda peliharaan yang bertanda lagi terlatih dan binatang-binatang ternak serta kebun-kebun tanaman. Semuanya itu ialah kesenangan hidup di dunia dan (ingatlah), pada sisi Allah ada tempat kembali yang sebaik-baiknya (iaitu Syurga). (ali imran :14)


P/S : Psssttttt....geng ! kalau ikut kan hati....harta dunia ni mana pernah cukup kan? Ikut hati mati, ikut rasa binasa . :)

5 comments:

qucachahir said...

betol..betol..betol..
saya perlukan semua tue.. ;)
tapi memadai dengan kemampuan diri.. :D

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

betul sis..perempuan ni..semua dia nak!

bersama kak Es said...

@qucachahir
KAN DIK qUCHA...kalau ikut hati semua tu kita nak..nafsu kita mmg gitu.
kena pandai nafsu tu nak kemana

bersama kak Es said...

@LydiaMiza
sis pun nak semua ekeke...
itu kalau ikut nafsu tu...kena byk beringat , kan?

qucachahir said...

hehe..kan..kan..so..kene kawal nafsu dengan betol... ;)