Pages

Monday, August 6, 2012

ZARA bukan ZALORA


Chomelll kannn...
Anak kak Es , si kakak ni asyik geram je tgk budak cute ni...sepupu baru dia. Kakak memang dok berharap adik perempuan semasa Kak  Es pregnant kan Faateh.
Tapi dah ditakdirkan dlm family ni ada 2 kuntum ja bunga...kami la tuu ekeke.
So bila adik kak Es dapat anak pompuan, kakak la paling seronok.
Kalau klua je dgn dia, lalu depan kedai jual baju...trus dia gi survey baju baby...bukan kat adik dia ...kat si comel Zara !!
Hasil rembatan dia minggu lepas




Asalnya nak beli tudung kakak, last2 dapat baju untuk Zara .


Dah packing nak post.
Nak tunggu raya tak tahu la bila boleh balik.
Sehari sebelum raya ada kapal masuk kata abi....huwaaaaaa :'(

2 comments:

Iffah Afeefah said...

Jgn sedih kak

Kakzakie said...

Baju budak perempuan memang cantik-cantik dan comel-comel..