Pages

Tuesday, August 7, 2012

Kena sondol

Dah elok2 semua kereta berhenti kat traffic light, sekali gedegangggg !!!
Semua kat dalam kereta dah terhentak ke depan
Nasib baik baby tengah menyusu. Memang dipeluk erat waktu tu. Apalagi ... En.somi klua dh tak bagi chance nk dengar reason orang tu. Kak Es pun tumpang sembur jugak... U guna henset sambil drive ke ??? !!!
Senyap dia .



Dah la time tu nak waktu berbuka dah tinggal 15 minit je lagi. Dia suruh kitaorg gi worksyop nanti dia bayar. Pagi ni trus buat appointment kat worksyop kalau tak bayar juga boleh terus buat report polis.







Kesian WIRA yang dah tak wira ni. Camne nak balik kampung kalau claim insurans sure lambat !! Hampeh betul mamat ni!!

 Syukur kami semua selamat. ALHAMDULILLAH...

7 comments:

doc said...

report pulis dalam masa 24 jam tau!!

~~zana@pb~~ said...

Nsib baik takde apa2 kecederaan. Dugaan bulan puasa tu kak es, cuma tak seronok pula jadinya raya nnti.a

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

sis report polis tau kalau dia tak pegi bayar, byk kes mcm tu adik MD pun dah terkena last last dah repair kena bayar sendiri sbb mamat yg langgar tu sampai sudah tak nampak btg hidungnya

Kakzakie said...

Takut juga dia kena sembur. Betul kalau claim insurance mesti ambil masa lama..

Semut Senyum said...

setiap apa yang berlaku anggap saja punya hikmah tersembunyi. alhamdulillah semuanya selamat... yang kurang slamat. harap orng tu tepatilah janji dia, ye

Acik Erna said...

syukur alhamdulillah semunya selamat..kalau masa nak raya ni memang.anyak kemalangan..2 hari lepas..kawan anak tu kemalangan sampai mak dia meninggal..kesian acik tengok

Ismi Iman said...

alhmdlh smua ok..akk iman pon penah kena gni gak tpi smua dia byr n tanggung bereh