Pages

Saturday, August 4, 2012

Nak ke depan tapi jadi reversed pulak


           
Assalamualaikum ... Morning !!
Pergghhh best betul tido semalam dgn cuaca dingin dan kedengaran hujan renyai2...



Bangun je dah boleh tersengih. Itu tandanya dah puas tido.
Lagi 4 hari umur Faateh dah 5 bulan. Kejap je masa berlalu. Buat masa ni memang minum susu umi sepenuhnya, belum campur mana2 makanan pejal apatah lagi susu formula buatan manusia hehe



Dah nk masuk 5 bulan ni , Faateh dah pandai golek2 (meniarap) .. Sebelah kiri boleh , kanan pun boleh. Kalau letak atas tilam je... Tak sampai 2 minit dah jauh dari tilam tu.


Sekarang dia dah mula gggrrrr... Bila kakak @ abang2 letak mainan kat depan, dia nak ambil tapi mainan tu makin jauh dari dia sebab masuk gear gostan .. angkat punggung tinggi tinggi tapi semakin undur ke belakang
Memang gitu laaa..nak ke depan, mesti dia ke belakang dulu. Sikit hari lagi boleh la tuu.. Time tu umi dah tak payah mop lantai..tolong basuh baju je sebab Faateh dah ambik alih tugas umi




Published with Blogger-droid v2.0.6

3 comments:

xan said...

Dah besaq cucu penakan tok lang nih, x lama lagi boleh laa ikut abang kak dia main main..

Selamat berpuasa dan x lama lagi tok lang ucap Selamat Hari Raya maaf zahir batin,, eid mubarrak.

Kalau lalu kot highway nak ke utara , singgah ler ke rumah.

bersama kak Es said...

xan : P.lang , insya Allah balik kampung tapi tak ikut hi-way. Hangat. Kami ikut Raub pi Pos Betau naik cameron turun Simpang Pulai.

tapi nak balik raya tu tak tau lagi sebelum ka atau selepas raya. lang tak balik Kedah ka?

Nanti mai la jalan Johor.

Ena's Palace said...

salam lenalan kak es...tomeynye si baby....sehat membesar dgn susu ibu...hehehe