Pages

Saturday, August 4, 2012

Nak cuci BLOGLIST

Ada yang dah delete blog
Ada yang dah bertahun tak update

Kak Es nak masukkan blog baru dalam list
Yang tak update blog 2 3 tahun pun nak gantikan dengan yang blog berupdate

Setakat 3 4 bulan tak update
biasa la... kak es pun pernah hilang mood berblog dekat  6 bulan heheeh

bagi yang nak dok dalam bloglist supaya kita boleh lebih beramah mesra ... boleh tinggal kan link kat bahagian komen :)

takde syarat ko letak blog aku, aku letak blog ko.
Ko follow aku , aku follow ko...

saje nak kemas blog sempena nak raya ehhhh.. tetiba lak :P

 Entry ni cuma sekejap je...agak2 dalam 2 3 puluh blog... kak Es delete la entry ni. OK...

4 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

salam kenal kak es...

www.nurrcahaya.blogspot.com

azieazah said...

I guna hp, susah nak copy link. Takpa, tak list pun takpa. Takda syarat...

Nurul said...

Hihihi... Blog yg tak update sampai bersawang tebal tu blog nurul la.. Hihi. Blog magic of colours tu mmg dah lama tak wat tutorial. Blog helmiyani pun lama gila2 tak update citer. Blog tupperware creative tu aje yg rajin sket... Hehe

doc said...

saya kat blog baru tau kak!!!