Pages

Sunday, October 9, 2011

Layanan untuk suami, Ganjaran buat isteri

Lamanya Kak Es bercuti...
mabuk daaaaaa... tengok laptop pun rasa nak muntah, loya pening bagai.
Tak pe laaa... ujian orang mengandung memang macam2, kena redho sebab ganjaran Allah nak bagi tak ternilai kannn... harap hati ini tabahlah :)

Wahhhhh...orang lelaki mesti bahagia la baca artikel ni.

17 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

info menarik kak es...msh mabuk?adik comot dtg antar pelam muda..nak?along tny acik comot ni nama saper?ummi kenal ke nama acik comot?cantik je along tgk?hehehe..kelakar la along.dia tak tau ummi dia pggl acik ni adik comot

norinaomar said...

kak es pregnant dah berapa bulan ni?
jaga kesihatan n jaga diri baik2 tau

mas saari said...

patutlah lama cuti rupanya sakit terkena buatan orang!

tahniah kak, moga akak dan baby sihat

Kakzakie said...

Ujian Allah bagi tapi ganjaran setelah 9 bulan amat indah sekali. Kakak pulak yg tak sabar nak tunggu baby keluar. Sementara rehatlah bila kurang selesa....

Kakak pun dapat email tentang itu . Elok jugalah sebagai panduan

JIJI YU said...

kak es..miss u so much...

Sunah Sakura said...

wahhhhhh....saya pulak rasa nak kawen cepat2 sebab nak dapat sume tu!!! huhuhu

bersama kak Es said...

Lydia Miza(Aidyl Azim)
tu lah dik..mabuk tak abis lg ni. biasanya by 4month dah sedap melantak dah.

along tgk gambar dia marah akk.. acik tu chomella !!!
hahaha

bersama kak Es said...

norinaomar
dah nak masuk 5 bulan kot..hehehe
anak ke berapa ? ke 5 sudaaa..alhamdulillah

bersama kak Es said...

mas saari
hahaha massssss... tergelak akk baca kena buatan org tu.
korang pun kena buatan tp tak menjadik lagi kannnn....hehehe

ameen...moga cepat la sihat :)

bersama kak Es said...

Kakzakie
terima kasih kak zakie kasi motivasi :)

sangat indah jika betul2 renung ganjaran...tp puas jugak la nak pujuk hati ni kak...waaaaa

bersama kak Es said...

JIJI YU

Jiiiiii!! ko undi akk jadik model tak ?? hahaha

makin mantop blog ko ek dik :P

miss u 2 3 4 jugak

bersama kak Es said...

Sunah Sakura
Ameennnnn
akk pun tak sabar tunggu sunah kawen nih...!! cepat sket tau :)

Citarasa Rinduan said...

kak es.........
awatlah ayu rasa kurang selama berblog lepas raya nie..
rupanya kak Es hilangkan diri..
sebenarnya ayu baru 4 hari berblog kembali.
ayu pun cuti panjang sebab kedai ada masalah..

miss u so much

IdaShazana said...

good info....
balik ni nak stand-by picit2 suami la

azian said...

kak es....
sy pun rindu kat akak...alahaiiiii...mabuk teruk ke kak???semoga akak sihat selalu dan jugak baby ye...hehehe

fRaMe+LenSeS said...

moga kak sehat2 aja. lama tak jenguk sini.

makcikkantin said...

waaaa kak es,

tahniah dari makcik. kalu dpt pompuan, tak larat nk jaga meh bagi makcik! :)